חווי"ה 2004

ליסחן

New member
../images/Emo42.gifחווי"ה 2004../images/Emo42.gif

לכל המדריכים, המדריכות, ראשי העדה, הלא-מדריכים והלא-מדריכות! בקיצור, שכב"ג וצוות בוגר יקרים: יש כמה דברים שהיינו צריכם לדבר עליהם בכנס ופשוט לא הספקנו, אז אני פותחת אותם לדיון פה.
גמ"ח - האם אתם רוצים יום גמ"ח השנה? אם כן, מה נוכל לעשות שבאמת ילהיב את החניכים? אם לא, מה אפשר לעשות במקום? האם אנחנו נסתפק בנשיקוגרמות, או שנשאף ליותר?
יום הורים - איזה מן יום זה צריך להיות? אלו דוכנים (אם בכלל) אתם רוצים להקים? מה אתם רוצים לעשות עם ההורים?
שבת - כיצד אנחנו רוצים שתראה השבת במחנה? איך נוכל ליצור קבלת שבת קהילתית משמעותית עם מספר כל כך גדול של חניכים?
מופע פתיחה - זה צריך להיות ג ד ו ל . תחשבו על שירים, ריקודים, הצגות, כל דבר שעולה לראש.
וכמובן... הלהקה - שכל המוסיקאים שביננו יצעדו קדימה. ושני - את מתופפת!!! ממש נשמח אם תגיבו פה בפורום, תכתבו רעיונות, תדברו בינכם...כדי להתחיל לתכנן כמה שיותר מוקדם.

Daphi

New member
הי...

אני חושבת שיום גמ"ח זה מאוד חשוב ומאוד מועיל לחניכים. אולי אפשר לדבר עם ארגונים שונים שפועילם באזור של אשקלון ושל אשדוד ולראות אם יש להם פרוייקטים שהם מעוניינים בעזרתנו. שנה שעברה השבת היה מאוד נחמד... הקבלת שבת( למרות שעשינו אם מיקרופון.. פשוט אי אפשר היה אחרת) נשיקוגרמות חייבות להשאר!!!! המופע פתיחה נפתח במופע מלהיב של התלמאים!!!!!! בכוריאגרפיה שלי ושל סיגל!!!!!!

האם אפשר להגיב?

אם ברצונכם לקבל מידע על ארגונים התנדבותיים באשדוד - אפשר לעשות זאת בדף קישורי פורום אשדוד בקטגוריה "התנדבות וארגוני מתנדבים באשדוד". הרשימה עדיין לא מושלמת, חסרים שם כמה קישורים. הצעות לקישורים רלוונטיים יתקבלו בברכה.
בהזדמנות הזאת, יש לי שאלה: האם קיים שבט נוער תל"ם באשדוד? בברכה, אריה מלך החיות

ליסחן

New member
תודה רבה

באמת עזרת לנו. מצאתי בין האתרים האלה את האתר של ארגון "לתת" וכתבתי למנהלת הפרוייקטים ואחראי המתנדבים. נקווה שיצא מזה משהו.

למעלה