חדשות|

a Warming Sign

New member
../images/Emo42.gifחדשות|../images/Emo152.gif

בפעם הראשונה אי פעם בדובאי[
],כרטיסים להופעה נמכרו במהלך שעות ספורות מאז יציאתם למכירה
לפי הדיווח נצפו מעריצים מחוץ לקופות המכירה מ5 בבוקר
,הם חיכו בשקיקה לפתיחת החנויות בהן נמכרו כרטיסים[שלפי הדיווח נפתחו במיוחד שעה קודם לכן],ולאחר 3 שעות נגמר המלאי
רובי החליט לקדם את הקריירה של חברו ג'ונתן ווילקס בצורה משמעותית,הוא הזמין אותו לשיר איתו דואט במהלך סיבוב ההופעות
מסתבר שהוא ינסה שוב להיות זמר[פעם שעברה זה לא ממש הלך לו..] "מקורות" אומרים: Robbie and Jonathan are inseparable. They are really close pals and do everything together. “Jonathan is a trained singer and has earned his stripes working up and down the country in musical theatre. “Jonathan is giving up his TV career to focus full-time on making it in the charts again.”
אירוע ליגת הסלבריטאים בכדורגל שמאורגן ע"י רובי ממשיך לאסוף כוכבים
כידוע
,רובי עצמו מארגן את המשחקים שהכנסותיהם כולם למטרת צדקה. הוא אגב סידר לעצמו כבר את תפקיד הקפטן בנבחרת הסלבס האנגלית
שבוע שעבר הודיע השחקן ג'וד לאו שהוא מצטרף לנבחרת אנגליה,והשבוע... והשבוע,דיאגו מראדונה בכבודו ובעצמו אומר שבכוונתו להצטרף לאירוע הצדקה
,ככל הנראה כקפטן של אחת הנבחרות. המשחקים אגב יתקיימו בסוף מאי,ממש שבוע לפני תחילת משחקי המונדיאל. המטרה היא לאסוף כסף למען עמותת הילדים -Unicef.

jenngirl

New member
פשש../images/Emo82.gif

רובי נהיה צדיק
[זה לא פ-י-י-ר שהוא מופיע בדובאי.פשוט לא!
] תודה על החדשות[:

רותM

New member
הארוע צדקה נשמע ממש יפה!

אני לא אוהב כדורגל. באמת אני לא מתרשם משום משחק כדור. אבל הרעיון הזה צריך להיות משהו ממש טוב. חוץ מהקטע של התרומה, שכשלעצמו זה רעיון ממש אדיר שלא ניתן לתאר, אבל אני מדבר על המשחק עצמו. זה צריך להיות ממש מצחיק. זה מזכיר לי שבפורים לפני שנה הייתי בבסיס, אני לא יודע מי ארגן את זה, אבל ארגנו ארוע צדקה ותמיחה לילדי שדרות. אז מפקד חיל האויר, אליעזר שקדי ועוד כמה תתי אלופים מחיל האויר (זה היה רק מחיל האויר) שחקו נגד שחקנים הליגה הלאומית בכדורסל. היו שם שחקנים ממש מפורסמים (צר לי אני לא מתעמק בכדורסל אז אני לא זוכר שמות
). אבל זה היה משחק ממש מצחיק. ברור שכוכבי הליגה הלאומית נצחו אבל זה היה בלי שהם קפצו על המגרש ושבאורך מסתורי לנבחרת של המפקדים עלו נקודות על הלוח נקודות (ואני לא מדבר על נקודה אחת או שתיים
)

a Warming Sign

New member
רותם,איכזבת.

אפילו אני אוהבת כדורגל
! ורובי הוא שחקן לא רע בכלל
,כיף לראות אותו מתלהב כמו ילד קטן על המגרש
הרעיון של המשחקים האלה הוא באמת מעולה,יכול להיות מעניין מאוד
,נשמע שכיף לכם שם
אתה בחיל אוויר? הלוואי עליי
[אולי זה יקרה]

רותM

New member
זה בעייתי

אני פשוט לא בין מה הרעיון בלרדוף אחרי כדור. אגב לא רק רובי מתלהב על המגרש כמו ילד. כל מי שאני מכיר אוהב כדורגל מתנהג ככה על המגרש. כן אני בחיל האויר. וממש כיף, יותר בקיץ כי יש ברכה.

למעלה