חדשות תפוז Live

../images/Emo42.gifחדשות תפוז Live

גלית ורטהיים, מהמובילות בתחום האיפור בארץ, שגם מנהלת את המכללה הגבוהה לאיפור איל מקיאג', תגיע היום ב-19:00 לאירוח Live בפורום איפור. האירוח יהיה בהנחיית רועי וערן- המרעננים הרשמיים של הקיץ. כדאי לבוא, יהיה מעולה!
היום ב-18:00 יתארח שלומי זילברמן, הומאופט מקצועי, בפורום הורים לתינוקות ויענה לשאלות בנושא הומאופטיה. כל מה שרציתם לדעת ולא היה את מי לשאול- עכשיו יש.
היום ב-20:00 תגיע לפורום הורים לפגים יעל גרזון, שתענה לשאלות ותייעץ בנושא עיסוי לתינוקות. נשמע מעניין? בואו להשתתף בדיון! ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורומים! הגולשים מתבקשים לשמור על רמת דיון נאותה (ולשתות הרבה! חם היום!
)

f o x g i r l

New member
אורנה בנאי בהריון-כתבה מ-EONLINE

אורנה בנאי בראיון לידיעות אחרונות: אני בחודש רביעי להריוני הקומיקאית-שחקנית סיפרה בראיון בלעדי ליהודית יחזקאלי כי ההריון בא לה בהפתעה וכי היא מאושרת. "אני מצפה בהתרגשות לעתיד" 10.07.03 אורנה בנאי סיפרה בראיון בלעדי ליהודית יחזקאלי בידיעות אחרונות כי היא נמצאת בחודש הרביעי להריונה וכי היא מאושרת. "הרופא אמר שאני בריאה וההריון תקין ואני מצפה בהתרגשות לעתיד, אמרה הקומיקאית-שחקנית. עוד היא הוסיפה כי "ההריון בא לי בהפתעה וברגע שהתבשרתי שאני הרה, חשתי התרגשות גדולה. התחילו מחשבות שאינני מכירה, כמו: 'אורנה חייך הולכים להשתנות. החופש של 34 שנים, שעשית כל מה שאת רוצה - מאחורייך. משהו חדש עומד להתחיל'. אני מצפה להיות אם, ובעצם יש לי הרבה מה להעניק. אני חשה שהתינוק הגיע בזמן הנכון למרות ההפתעה. ראשונה לשמוע הייתה אמא". מי שעובדת בימים אלה על דרמה טלוויזיונית חדשה לקשת, בערוץ 2, סיפרה שהיא מודעת שהיא לא יכולה להשתולל כמו תמיד. "מיד כשהתבשרתי שאני בהריון, מכרתי את האופנוע. אני בתהליך של התבוננות פנימית. התבוננות של בן אדם שקורה לו לו משהו ענקי". בנאי מבקשת לשמור על פרטיותה ומקווה שתהיה הבנה מצד המעריצים לגבי הקושי שלה לשתף את כולם באירוע הפרטי שלה כאם פרטית. בנאי מתכננת להמשיך לשחק ולהופיע עד שתיאלץ לפרוש "כשיראו את הבטן". היא מתכוונת להישאר בתל-אביב בכדי לגדל את בנה - "יש לי תחושה שזה יהיה בן" ואינה חוששת לגדל אותו לבד. לגבי הכלבה שלה סיגלית היא לא דואגת. את הראיון המלא ניתן לקרוא בעיתון ידיעות אחרונות שפורסם היום (חמישי).

למעלה