התפקדות מאוחרת לחודש יולי!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo42.gifהתפקדות מאוחרת לחודש יולי! ../images/Emo176.gif

שם: מיקום: תאריך לידה: אמצעי תקשורת: שיר החודש: השיר הגרוע של החודש: אלבום החודש: משהו שעשה לכם את החודש: משהו שהרס לכם את החודש: ציון חודשי כללי מ-1 עד 10: וסתם שאלות קייציות
... ארטיק/קרטיב/גלידה/קסטה: סרט קייצי אהוב: ים או בריכה: אבטיח/מלון: תוכניות לחופש: ו- ת מ ו נ ה

כן המפקד../images/Emo6.gif

שם: מיקום: תאריך לידה:1.9 אמצעי תקשורת:פלאפון?
שיר החודש:הרבה של פאניק,פו"ב וגרין דיי=] השיר הגרוע של החודש:
אלבום החודש:של פו"ב משהו שעשה לכם את החודש:הרבה משהו שהרס לכם את החודש:
ציון חודשי כללי מ-1 עד 10:9 וסתם שאלות קייציות... ארטיק/קרטיב/גלידה/קסטה:קרטיב סרט קייצי אהוב:יש הרבה:) ים או בריכה:ים אבטיח/מלון:אבטיח
תוכניות לחופש:סאמר סקול באנגליה!@#$^&@

מתפקדת../images/Emo13.gif

שם : אריאל מיקום : חיפה תאריך לידה : 20.2.94 אמצעי תקשורת : חח מה זה אומר?
שיר החודש : Babe I'm Gonne leave you - Led Zeppelin השיר הגרוע של החודש : Mercy - Duffy אלבום החודש : The Doors - Live In Hollywood משהו שעשה לכם את החודש : ההודעה על כך שדיפ פרפל באים לארץ (!!!) משהו שהרס לכם את החודש : אממ לא עולה לי שומדבר... ציון חודשי כללי מ-1 עד 10 : 8 וסתם שאלות קייציות... ארטיק / קרטיב / גלידה / קסטה : קרטיב
סרט קייצי אהוב : אין לי משהו מיוחד... ים או בריכה : ים
אבטיח / מלון : אבטיח
תוכניות לחופש : לנוח בעיקר

Mrs Brightside

New member
חם לי ממש../images/Emo10.gif

שם: הילה מיקום: פ"ת תאריך לידה: .3.8.87 אמצעי תקשורת: מסר חושפני! שיר החודש: אבישי כהן-שובי אלי הדג נחש-מה נעשה המושבה-ים יציאת חירום-קחי לך זמן Jason Marz-I'm Yours השיר הגרוע של החודש:
אלבום החודש:
משהו שעשה לכם את החודש: הרבה משהוים: פיקניק שבועות חגיגי למדי עם כל המדור, טיול ענפי לדרום. כנס משתחררים. ידיד מהמחלקה שלי השתחרר (לפעמים הדבר הכי טוב בשתיות שחרור זה החיוך של המשתחרר, אין דברים כאלה:$). יום הולדת של חברה טובה שלי. ובפן האישי יותר, אני מתחילה להרגיש סיפוק כלשהו מהתפקיד בצבא (ופתאום לא כ"כ בא לי להשתחרר
). והמון שיחות עם אנשים אהובים
משהו שהרס לכם את החודש:אין! ציון חודשי כללי מ-1 עד 10: 8 וסתם שאלות קייציות... ארטיק/קרטיב/גלידה/קסטה: גלידה
או שלגון..יש לי בעיה עם ארטיקים
סרט קייצי אהוב: וואי אממ..כל האמריקנים פאיים למינהם ים או בריכה:ים אבטיח/מלון: אבטיח!! תוכניות לחופש: מישהו אמר שאני בחופש ?
ותמונה עם חברה טובה מהבסיס:)

sharonik123

New member
מתפקדתD;

התפקדות מאוחרת לחודש יולי! ו Mrs Brightside [מצורף קובץ jpg] ו 16:32 | 04/07/08 שם:שרון מיקום:חיפה תאריך לידה:21.6.94 אמצעי תקשורת: :O שיר החודש: a little of your time-maroon 5 השיר הגרוע של החודש:
אלבום החודש: לא יודעת:\ משהו שעשה לכם את החודש: הידיעה שעוד שבוע או פחות אני מסיימת ללמודD: משהו שהרס לכם את החודש:
ציון חודשי כללי מ-1 עד 10: 8 וסתם שאלות קייציות... ארטיק/קרטיב/גלידה/קסטה:גלידה
סרט קייצי אהוב:אל תתעסקו עם הזוהן
ים או בריכה:ים אבטיח/מלון:אבטיח
תוכניות לחופש: לנוח לצאת ולהנותת

מתפקדת...באיחור.

שם:רונית מיקום:באר שבע תאריך לידה:18.12.1990 אמצעי תקשורת:מתקשרת באמצעות איתותי עשן... שיר החודש:NE-YO.CLOSER השיר הגרוע של החודש:השיר החדש של מדונה...
אלבום החודש:
משהו שעשה לכם את החודש:ממ...הרבה דברים! משהו שהרס לכם את החודש:לימודים בחופש..
ציון חודשי כללי מ-1 עד 10: 9,8 וסתם שאלות קייציות... ארטיק/קרטיב/גלידה/קסטה:הכול מהכול...לא מפלה אף סוג לרעה! סרט קייצי אהוב:
ים או בריכה:בריכה...שונאת את החול בים! אבטיח/מלון:אבטיח.. תוכניות לחופש:לדוג!

SuperKeren

New member
יש לי תירוץ! הייתי בפראג!../images/Emo42.gif

ולא סתם בשירו של אריק ברמן, הוא מציין את "צ'כיה החורפית". שם: עד עכשיו ואתם לא יודעים?! מיקום: בבית שלי תאריך לידה: מוצ"ש 15.10.1988 אמצעי תקשורת: יוני דואר. שיר החודש: Dolphin's Cry השיר הגרוע של החודש: love in the club אלבום החודש: Gavin DeGraw - Chariot משהו שעשה לכם את החודש: חופשששש משהו שהרס לכם את החודש: לחזור לעבוד... זה עוד יגיע
ציון חודשי כללי מ-1 עד 10: זו רק ההתחלה שלו... אבל אני מניחה שזה יהיה בסביבות ה8-9? וסתם שאלות קייציות... ארטיק/קרטיב/גלידה/קסטה: גלידה כמובן! סרט קייצי אהוב: אממממ. ים או בריכה: לשבת על החוף בים. לשחות בבריכה. אבטיח/מלון: אויש, קשה! שניהם. תוכניות לחופש: הייתי בפראג, עכשיו אני בחופש בבית עד לשבוע הבא... ואז לחזור לעבוד.

למעלה