השיר

../images/Emo42.gif השיר ../images/Emo42.gif

משחק חדשדש
[חח אני מציפה את הפורום במשחקים] כל שבועיים בערך, אני מעלה את המשחק הזה. הסבר: אני כותבת לכםכל שבועיים שם של שיר מהדיסק החדש של מאיה, ואתם תענו על השאלות שעוד מעט אני אכתוב
הבנתם? קדימה
ולהיום: השיר "רק אל תגיד"
השאלות: מה השורה האהובה עליכם בשיר? מה דעתכם על הלחן? מה דעתכם על המילים? מ-1-10 דעה כללית על השיר: זהו

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gif דעתי על השיר "רק אל תגיד"

מה השורה האהובה עליכם בשיר? "גם אם הדרך חשוכה עכשיו אולי ארעד מקור לא לא תשמע אותי בוכה" מה דעתכם על הלחן? הלחן מהמם.. ובכלל השיר הזה מושלם! מה דעתכם על המילים? המילים כאלה נכונות.. עמוקות.. חח.. לא יודעת להגדיר.. מ-1-10 דעה כללית על השיר: 9!! מה דעתכם על הביצוע של מאיה בשיר זה? הביצוע של מאיה לדעתי תמיד מושלם.. לא רק בגלל שזאת מאיה.. אלה שהיא עושה את זה בדיוק בדרגות קול הנכונות... אהבתי..:]

עונהההה ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

" רק אל תגיד " 1. מה השורה האהובה עליכם בשיר?" תדע החופש כבר קורא בשמי, מזמין אותי אליו.." 2. מה דעתכם על הלחן?מהמם 3. מה דעתכם על המילים? יפות ובעלות משמעות 4. הביצוע של מאיה בשיר-כמו בכל שיר- יכולות ווקאליות מדהימות, קול מצמרר, אין על הקול שלה 5. דעה כללית- 10

../images/Emo210.gif עונה..

"רק אל תגיד" מה השורה האהובה עליכם בשיר?"תדע החופש כבר קורא בשמי, מזמין אותי אליו" מה דעתכם על הלחן? מדהים! מה דעתכם על המילים? נוגעים ללב
מ-1-10 דעה כללית על השיר: 10+ מה דעתכם על הביצוע של מאיה בשיר זה? לדעתי מאיה נותנת פה ביצוע מדהים, והקול שלה מדהים, לדעתי זה אחד השירים החזקים בדיסק.

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif עונהה.. ../images/Emo13.gif

רק אל תגיד..!
מה השורה האהובה עליכם בשיר?"לא מפחדת שוב לבד"
מה דעתכם על הלחן? פצצצה..!
מה דעתכם על המילים? מרגשות
מ-1-10 דעה כללית על השיר: 9

../images/Emo105.gifעונהה... מאי אחלה משחקים ../images/Emo8.gif

מה השורה האהובה עליכם בשיר?"תדע החופש כבר קורא בשמי מזמין אותי אליו"
מה דעתכם על הלחן?מצוין
מה דעתכם על המילים?מאוד מרגשות
מ-1-10 דעה כללית על השיר:8
מה דעתכם על הביצוע של מאיה בשיר זה?לדעתי הביצוע מצוין היא מבצעת אותו בהבעה של שירה מהלב..וזה ממש יפה..

עונה..

מה השורה האהובה עליכם בשיר? " גם אם הדרך חשוכה עכשיו אולי ארעד מקור לא, לא תשמע אותי בוכה" מה דעתכם על הלחן? מעולההה מה דעתכם על המילים? יפות ומאוד נוגעות ללב מ-1-10 דעה כללית על השיר:10 מה דעתכם על הביצוע של מאיה בשיר זה? מעולה , ביצוע מושלם שלה

עונההההה:)

מה השורה האהובה עליכם בשיר?"רק אל תגיד לי שהכל בסוף עובר"..ועוד אחדד חח "תדע החופש כבר קורא בשמי מזמין אותי אליווו":) מה דעתכם על הלחן? לחן מדהים ,קצת נמוך לקול של מאיה אבל ביצעה אותו כמו סטאריתתתתת:) מה דעתכם על המילים?מילים טובות התחברתי:) מ-1-10 דעה כללית על השיר:10..כל שיר שמגיע למאיה היא הופכת אותו ללהיט:) ומאי אל תתלהבי עם המשחקים שלך הצפת את הפורום חחחחחחחחח סתם תודה מאמי ישר כוח(נהייתי מורה חחחח)..

../images/Emo80.gif עונההה

מה השורה האהובה עליכם בשיר?"תדע החופש כבר קורא בשמי מזמין אותי אליו" מה דעתכם על הלחן? מעולההה מה דעתכם על המילים? מרגשות ונוגעות ללב.. מ-1-10 דעה כללית על השיר: 10 ביצוע מדהים.. שיר גדוללל

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif עונההה

מה השורה האהובה עליכם בשיר? "תראה איך שנגמר לנו הזמן,אז איך זה שאתה עדין כאן...ובאנגלית :and if i see you there at home and when shes always by your side מה דעתכם על הלחן? מדהים. מה דעתכם על המילים? פצצות! מ-1-10 דעה כללית על השיר:9 מה דעתכם על הביצוע של מאיה בשיר זה? נתחיל מזה שרק את מאיה שמעתי עושה תביצוע הזה אז מן הסתם כרגע היא לוקחת ובגדול !!:)

urimz5

New member
אני אוהב ת`משחקים שלך,ממאיוש

מה השורה האהובה עלי?"אל תחפש את הדמעות,יש לי עוד כ"כ הרבה לראות" דעתי על המילים? אידמית הראל מוכשרת מאוד.דעתי על הלחן?אחד היפים ביותר שיצאו בשנים האחרונות.והציון;100000000

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif כנסו כנסו חחח

מה השורה האהובה עליכם בשיר? ואם הדרך חשוכה עכשיואולי ארעד מקור (השורה בפיזמון האחרון שהיא מרימה את הקול חחחח
) מה דעתכם על הלחן? מושלם מה דעתכם על המילים? אמממ יפות?! חחח מ-1-10 דעה כללית על השיר: 10

למעלה