היי

../images/Emo42.gif היי

היפים האמיצים סידרה שולטת, אבל אני לא מצליח להתחבר אליה בשנים האחרונות... עקבתי אחריה מהפרק הראשון ועד שאמבר נכנסה לסידרה, מאז עקבתי לא רצוף והיום כבר קרוב ל2-3 שנים אני לא רואה. יש איזו תחושה שהמשפחתיות בסידרה נאבדה, הכוח הכי חזק של היפים והאמיצים "הכל נשאר במשפחה" נעלם. שם אהבתי לראות את יריבות המשפחות, המשפחה הכוחנית פורסטר מול ספקטרה, האמא השתלטנית סטפני... גם הדמיות שכביכול ניסו לחדור אל תוך התא המשפחתי, כדוגמת ברוק לוגן הנצחית היו דמויות מעניינות... היום הסידרה מלאה בחדשים שנראה שהם סתם על הסט דיקן, אמבר. אני בטוח שיש כיום עוד שממלאים את החלק של ברוק בעבר, לחדור אל התא המשפחתי. ותודו, שהם עושים את זה פחות טוב ממנה. וגם אלו שהצטרפו כבני משפחה נראים הכי לא שייכים... אבל זוהי רק דעתי

rachelMcfadden

New member
אם אתה לא רואה את הסידרה 3-2 שנים

איך אתה יכול לדעת שאמבר סתם נראית על הסט?
חוצמזה שאמבר בכלל לא נחשבת לחדשה אלא ליחסית ותיקה. והיא כן מוסיפה עניין לסדרה (לפחות בשבילי ובשביל אחרים)...

238

New member
די מסכימה

בס"ד פתאום יש המון אנשים( הקטור,סמנתה,קייטלין,ג'קי,מאסימו,ריק) עם עלילות דפוקות בטירוף,אף אחד מהם לא ממש מעניין ולא ממש קשור לפורסטר/ספקטרה(חוץ מריק) ברור שאין מה להשוות בין היפים היום לפעם.אבל זה לא רק בגלל הדמויות החדשות.דמויות חדשות מתווספות כל הזמן לאופרות סבון.הבעיה העיקרית היא בכותב,שממחזר עלילות,פותח עלילה ומיד מתחרט,ובאופן כללי לא סגור על איך הוא רוצה שהסידרה הזו תיראה.

faery18

New member

אמבר היא דמות מאוד מרכזית בסדרה והיא בהחלט לא "סתם על הסט" אתה לא ראית את הסדרה כבר שנתיים שלוש לדבריך, ואתה מגדיר שחקנים וותיקים כישנים... בלי שום קשר, בכל סדרה ובכל אופרת סבון, יש שחקנים ישנים וחדשים. אני בטוחה שאם כל הסדרה הייתה מבוססת על ברוק אריק סטפני ורידג', לא היה לה שום טעם ושום ריח... נכון שיש לנו לפעמים תלונות לגבי המפיק והעלילות שהוא כותב, אבל מה לעשות... אנחנו מכורים

למעלה