היי כולם

../images/Emo42.gifהיי כולם

במקרה העין שלי קלטה את המילים "שירות לאומי" וישר החלטתי שאני מצטרפת האם תקבלו אותי....? אני גם מעוניינת לעשות שירות לאומי רק שהצבא קצת שכח שהוא צריך לשלוח לי פתור... אמממ מה אני יעשה? כדאי לי להתקשר אליהם ולהגיד להם שהם שכחו אותי? אשמח לקבל תשובות
ליאל

היי גם אני הייתי בסרט שלך ...

תראי אני כול שלושה ימים שלחתי להם פקסים והתקשרתי ופשוט את צריכה ללחוץ למה להם יש את כול הזמן שבעולם לא אכפת להם מי את וכמה זמן תחכי אני לחצתי לחצתי וגם קיבלתי אחרי חצי שנה ותדעי שאם את לא מקבלת תוך שבוע תגובה את יכולה לפנות למישהו בדרגה יותר גבוה וככה יותר יותר גבוה עד שיתיחסו בהצלחה אורית

חשבתי...

בס"ד שרק מדור ביני"ש בצבא הם טמבלים, מסתבר שגם האגודות לשירות לאומי לא משהו מהבחינה הזו של תיפקוד ומענה...

וואלה טוב לדעת

שאני לא היחידה אבל משום בנות בשכבתי קיבלו תוך שבועיים פטור אוף בסוף אני לא אספיק להירשם בגלל הצבא הזה מישהו יודע מתי ניגמרים הרישומים.?
ליאל

עכשיו התקשרתי אליהם

ונחשו מה... אחת עושה לי "שלחת לנו בפקס זה לא טוב אנחנו צריכים ת'מקור" אוף אז מה הבעיה שלהם להתקשר ולהגיד שזה לא טוב... אני יושבת ומחכה בידיעה שהכל טוב בעצם הכל לא טוב אוף חיים קשים
ליאל

justagir123l

New member
אני..

אני פשוט הלכתי לשם ביום של הצו התייצבות ונתתי להם את ההצהרה ותוך כמה שבועות שלחו לי בדואר את הפטור.

אני חוזר ואומר...

בס"ד יש שם בצבא כל מיני פקידות סתומות (כמובן לא כולם...), וכן זאת מערכת שלפעמים יכולה להיות מאוד לא מאורגנת ויכולים ליפול המון דברים וטפסים "בין הכיסאות" ולכן אם מגישים בקשה כלשהי חשוב לוודא שזה התקבל ואם לא להתקשר עוד הפעם, אין מה לעשות... בשביל לקבל יום סיירות עברתי איזה 3 פקידות וכל אחת לא יודעת מה אני רוצה, אפילו אני הכרתי את החוקים יותר טוב מהן ותיקנתי אותן על טעויות, לא נורא אני מבין גם אותן סה"כ לטפל בהמון פניות ביום זה יכול להיות דבר משגע...

תודה על ההתייחסות

הבנתי כבר מה הטעות שלי הייתי צריכה לשלוח בדואר את ההצהרה רק מה הבעיה שלהם לא לקבל את זה בפקס אז מה אם זה צילום. בכל אופן תודה לכל מי שהתייחס ויש לי שאלה נוספת האם ניתן איכשהו להיות שוטרת או כל דבר אחר הקשור למשטה במסגרת שירות לאומי או שהתנדבות במשטרה לא נכללת....? תודה מראש
ליאל

למעלה