ברכות

../images/Emo42.gifברכות

לאלי!!!!! אני מבינה שמגיעות לך ברכות!!!!! שיהיה לך בהצלחה ובהנאה!!! ללא ספק,אתה סיבה לגאווה.!!! אגב,מה קורה לך עם קלף הכוהן??? יחס מיוחד אליו??? אולי בגלל הירח שלך? שוב......מברכת וגאה בך אפלה מוארת

longshut1

New member
אפילה מוארת,איזה דיסוננס יפהפה.

נדלקתי על השם:) לי יש שמש בשור המיוצג בקלפי הטארוט על ידי הכהן הגדול.אך זהו רק אחד ממרכיבי האורגניזם הנפשי,שפועל במחזוריו,מתוך עצמו-ומביא אותנו למורה הטוב ביותר..כשהתלמיד מוכן:). אגב,ברוכה הבאה לפורומנו,את יותר ממוזמנת להשתתף ולתרום כפי רצונך בדיונים שאנו עורכים ונערוך.יהיה מרתק,מובטח! יום נעים

מורה ותלמיד../images/Emo42.gif

היי לונגשאט!!! בעניני המורה והתלמיד.....רציתי להוסיף... שביחסי גומלין אלו,של מורה ותלמיד,התלמיד לומד מהמורה, והמורה....לומד מהתלמיד! תודה על ההיתיחסות לכינוי...ותודה על ההזמנה. אפלה מוארת

longshut1

New member
אפלה מוארת ויקרה

אני יושב כאן ומתענג על שירים טיפה מטורפים,גלידה שזולגת לה לאיטה מכוס עקב מילוי שוקולד ושאר חטאים שחורגים מטעם סביר ואנושי:),מחכה לסיגריה שאחרי(הגלידה,אמא) ולפתע פתאום חזרתי לתחביב ישן.בילדותי שקרתה ממש ממש מזמן,השתתפתי מספר שנים בחוג למתמטיקה...היה לנו מה שנקרא "נלווה לשיעורי בית",מין משחק הזוי,שבו אנחנו צריכים לחבר יחדיו את הספרות המרכיבות את מספר הזיהוי של הרכב שלפנינו,מספר הכרטיסיות,מספר הבתים,ומה לא.בעודי מהרהר ומהרהר ומהרהר...חיברתי את ספרות השעה של כל אחת מהודעותייך. ידעת ששני החישובים הנומרלוגיים הנ"ל נותנים 2?איזה קטע...לא רק משום צירוף המקרים,(מייד עט עלי ירחי בבתולה צווח לבדיקה יסודית בטרם הוכרז מצב כצירוף מקרים),אלא משום שזהו המספר המשוייך לכוהנת הגדולה. האם את אכן הכוהנת הגדולה?מה את מסתירה שם:)? הקלפים האלו,הא...לפעמים הם מדהימים אותי בחדות שלהם.הקלות הבלתי נסבלת של הקיום,הלא כן?חבילת קלפים יודעת כל...יאללה,נשתמע:) יום נעים

חיוך ללונגשאט../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif

היי לונגשאט יקירי!!! לילה ללא שנה,הוביל אותי לתגובתך בפורום.באותו רגע של קריאת ההודעה, היה חיוך גדול מרוח על פני....ידעתי,שמלאכת הצרופים,תעשה נאמנה על ידך.... והמסקנות,אכן תןפענה מתןך האפלה...אל האור! וכפי שכבר הבנת: אנונימיות-הכוהנת הגדולה מעבר לזה,אני אבקר פה,ואשמח מפעם לפעם,להביע דעה. בינתיים,אנא הניח לי להביע את הערכתי והיתפעלותי מהדרך שבה אתה נוכח בפורום. אף פעם,לא מאכזב. בחיבה אין קץ אפלה מוארת

למעלה