בקר טוב לכם.

ענת71

New member
../images/Emo42.gifבקר טוב לכם.

מה שלומכם איך אתם מרגישים??? לצערי הרב אני לא מרגישה טוב שרשרת של התקפים חזקים תקפו אותי. הנירולוג הזמין אותי לסדרת בדיקות ואולי הוא יחליף לי את הטיפול. כל הגוף כואב לי בגלל המכות היבשות שקבלתי. למרות הכל אני מקווה שיהיה טוב.

ענת71

New member
../images/Emo51.gifרבה לך.

אחר צהרים טובים לך ולכולם. אני מרגישה קצת יותר טוב היו לי כמה התקפים קטנים היום אבל אני משתדלת לא לבצע פעולות שעלולות להזיק לי.נתנו לי כמה כדורים להרגעת ההתקפים. הבחילות שהיו לי נפסקו אני משתדלת לאכול יותר אני מקווה שיהיה טוב.

ענת71

New member
../images/Emo51.gifמצבי הולך ומחמיר.

ערב טוב לכם. לא זוכרת את עצמי במצב כזה אני פשוט לא מסוגלת לעשות כלום!!! (בקושי יושבת מול מחשב) כל הגוף שלי מכות יבשות נמאס לי לקחת כדורי הרגעה זה רק מחליש אותי. אני יכולה לסבול התקפים קטנים אבל ההתקפים הגדולים בלתי נסבלים אני לא יודעת איך הגעתי למצב הזה? אני תמיד אוהבת להיות אופטימית אבל הפעם אני פסימית.

../images/Emo24.gif ענת, אופטימיות מדיטציות

ואמונה. היי ענתי מקווה שעכשיו מצבך יותר טוב אני קורא שעובר עליך יום קשה ושאת מתחילה לאבד את האופטימיות שלך. לעולם אבל לעולם אל תפסיקי להיות אופטימית מה שעובר עליך כל אחד מהפורום פה מכיר את זה בצורה כזאת או אחרת ואני יודע שזה לא קל ולא נעים אבל מה שבטוח זה יעבור. אני עברתי לפני כשנתיים תקופה לא נעימה כאשר קבלתי התקף מלא באוטובוס ואח"כ כל לילה בשינה התעוררתי בגלל חצאי התקפים שהיו לי עד שלבסוף הוסיפו לי עוד 200 מ"ג טגרטול CR וזה החזיר אותי למצבי הקודם(אולי את גם צריכה הוספת כדורים) אם את יכולה תעשי מדיטציות תרפי את הגוף + נשימות עמוקות,זה יכול לעזור (זה עזר ועוזר לי טפו טפו) ואמונה אל תפסיקי להאמין שהיום הלא סימפטי שאת עוברת ישתפר ויהיה יותר טוב ושלא יחזרו ימים כאלה. אני יודע שמאוד פשוט לדבר ולתת עיצות אבל אם תוכלי ליישם את זה (כמובן עם הכדורים) אני בטוח שזה יעזור לך. אז תרגישי טוב והמון המון בריאות.

ענת71

New member
המון המון ../images/Emo51.gif

אחר צהרים טובים לך ולכולם. היום אני מרגישה קצת יותר טוב יש קצת התקפים קטנים אבל לא גדולים. ביום חמישי הנירולוג שלי יחזור ביה"ח ואז אני יתחיל טיפול חדש. אני אף פעם לא מאבדת תקווה.

ענת71

New member
אני לא יכולה להחליף נירולוג.

אני סובלת המון שנים מאפילפסיה. תמיד טוב להיות מטופלת אצל נירולוג שמכיר אותי טוב טוב. ישנם נירולוגים שבכלל לא מכירים אותי. אני צריכה לצור קשר עם הנירולוגים מביה"ח איכלוב (בעבר הם ניסו לעשות לי ניתוח אבל זה היה בלתי אפשרי) אני יצור איתם קשר ונראה מה הם ימליצו? אני מקווה שיהיה טוב.

S E M 151

New member
מקווה שתרגישי טוב ענת וכמה שיותר

מהר. אולי החורף שקפץ מהר כל כך משפיע עלייך ככה. תשמרי על עצמך!!

ענת71

New member
../images/Emo51.gifלכולכם תרגישו טוב.

שמרו על עצמכם ועל בריאותכם וקחו את הכדורים בזמן.

ענתוש יקירה, ../images/Emo24.gif

נורא לשמוע כמה את סובלת
. ובעיקר כמה את חסרת אונים כרגע. אז קודם כל חיבוק עדין שלא יכאבו הכחולים והמכות היבשות. רק שאלה לי, במצב כזה, האם לא כדאי להתאשפז למספר ימים ולהיות תחת מעקב צמוד, ולקבל טיפול כך ששרשרת ההתקפים לא תחזור על עצמה? שהרי זה נמשך כבר מספר לא קטן של ימים, וגם ללא כדורי ההרגעה - זהו מצב מתיש, גם נפשית וגם גופנית... הלואי שיכולתי לעזור, אבל גם חיבוק ומחשבה הם משהו, נכון?

ענת71

New member
ביום חמישי אני יתחיל טיפול חדש.

אחר צהרים טובים לך. ביום חמישי הנירולוג שלי יחזור ואולי יאשפזו אותי ויעשו סדרת בדיקות. אני מרגישה היום קצת יותר טוב אבל עדיין יש לי זרמים חשמליים בגוף. אני משתדלת לא לבצע פעולות שעלולות להזיק לי(קשה לשבת ולא לעשות כלום) אבל עלי להתאזר בסבלנות. שיהיה לך המון בריאות עברתי מצבים הרבה יותר קשים אסור לנו לאבד תקווה!!!

למעלה