במרום צ'בשלום לcith בא לי לל על ים מכל מיני כי איך נולד כומו ואני ת'עוררתי עם ב שב'צלום
מ מצוטטת New member 28/1/06 #1 ../images/Emo42.gifבמרום../images/Emo62.gif צ'בשלום ל cith בא לי ל ל על ים מכל מיני כי איך נולד כומו ואני ת'עוררתי עם ב שב'צלום
../images/Emo42.gifבמרום../images/Emo62.gif צ'בשלום ל cith בא לי ל ל על ים מכל מיני כי איך נולד כומו ואני ת'עוררתי עם ב שב'צלום
מ מצוטטת New member 28/1/06 #4 ../images/Emo194.gif../images/Emo214.gifשלי.......... את ה הכי ב יש לך הכי יםות ב וkuku הכי יפה ב city
../images/Emo194.gif../images/Emo214.gifשלי.......... את ה הכי ב יש לך הכי יםות ב וkuku הכי יפה ב city
R R a c h e li New member 28/1/06 #6 ומה איתי ../images/Emo35.gif כאילו יש הכי ב city אבל מודה שאין כומו KUKU ב CITY שבת שלום לשתי הכי הכי ב- CITY רחלי מאוד אהבה את CITY
ומה איתי ../images/Emo35.gif כאילו יש הכי ב city אבל מודה שאין כומו KUKU ב CITY שבת שלום לשתי הכי הכי ב- CITY רחלי מאוד אהבה את CITY
מ מצוטטת New member 28/1/06 #16 וורום../images/Emo73.gifוורום../images/Emo73.gif ה שלנו גדול ו האוטו| שלנו ווווורום ווווורום נוסע {|סןכריה|}{ }{סוכריה|}
וורום../images/Emo73.gifוורום../images/Emo73.gif ה שלנו גדול ו האוטו| שלנו ווווורום ווווורום נוסע {|סןכריה|}{ }{סוכריה|}
M magic40 New member 28/1/06 #3 אין ספק ש../images/Emo42.gifעושה לי ../images/Emo79.gifב../images/Emo23.gif שבת שלום גם לך
מ מצוטטת New member 28/1/06 #11 לפע../images/Emo182.gif..... לפע אני לפע אני | לפע אני | לפע אני דן אבל אני תמ נשאר אני
J jdpworld New member 29/1/06 #36 חושב ממש מזל... גם שלפעמים עומד נפעם... אני אני,זה הסם של כולם. כי להיות יותר חושב מקוטלג כמחלה..
J jdpworld New member 29/1/06 #38 חיפשתי משהו להתחבר...קצת לחייך וקצת להתחייך. ומודה. תחושה לא נעימה של קבס ובחילה. מין מתקתקות שכזו שטוב {לי} לא עושה. אחד אחרי השני...דברים שלא רוצה לשמוע. או חשוב יותר...שלא צריך לדעת. אז באתי לנדנד לך במקום...ושיהיה רק טוב לכולם.
חיפשתי משהו להתחבר...קצת לחייך וקצת להתחייך. ומודה. תחושה לא נעימה של קבס ובחילה. מין מתקתקות שכזו שטוב {לי} לא עושה. אחד אחרי השני...דברים שלא רוצה לשמוע. או חשוב יותר...שלא צריך לדעת. אז באתי לנדנד לך במקום...ושיהיה רק טוב לכולם.
S shovalit35 New member 28/1/06 #9 אכן ה../images/Emo42.gif במרום../images/Emo62.gif וזה כיף להתעורר עים בלב בוקר של לכולם
א אילנהחלפ1111 New member 28/1/06 #10 פשששש מצו כמה יפה לך הפריחה../images/Emo39.gif הצבעויות, השמחה, והקלילות שהשיר ימשיך להתנגן יחוללו לך נפלאות אחרי אהבה בטוחה שבת שלום
פשששש מצו כמה יפה לך הפריחה../images/Emo39.gif הצבעויות, השמחה, והקלילות שהשיר ימשיך להתנגן יחוללו לך נפלאות אחרי אהבה בטוחה שבת שלום
ה הנודניקית עם הקוקו New member 28/1/06 #13 אהבה ../images/Emo111.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif