בוקר....

../images/Emo42.gif בוקר....

ספרו לנו איזה שבוע מקסים הולך להיות לכם.... יום טוב מלא חיוכים.

בוקר טוב לכולם ושבוע טוב

האמת היא שלי אין הרבה תוכניות לשבוע הזה אבל אף פעם אני לא מוצאת את עצמי משועממת כך שכל יום תצוץ לה תוכנית אחרת. המשך יום כתום.

בוקר טוב ומבורך ../images/Emo42.gif

מה שלום כולכם , איך עברה עליכם השבת ? היום אני מודה לה' על היכולת לצחוק .
מה איתך מקסימית, ומאושרת , על מה אתן מודות היום ? שיהיה לכולכם שבוע טוב ומבורך .

היי סינדרלה, אני מודה היום על...

יכולתי הבוקר לדון מישהו לכף זכות למרות שהיה לי קשה לבסוף החלטתי בכל זאת לדון אותו לכף זכות ויצא שסתם חשבתי עליו את מה שחשבתי. ובקיצור - תודה לך בורא עולם

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם ../images/Emo42.gif

לקחתי חופשה בטבריה מיום רביעי ועד מוצ"ש היה ממש כיף ובמקום. אני רוצה להודות היום על שהקב"ה נתן בידי את הכוחות להתגבר על קשיים ולצאת מהם מחוזק יותר.

odery

New member
על אור עינים

היי, אני חייבת לשתפותכם במשו, אני עובדת בתחנת רדיו מסוימת ועכשיו בחופש יש לנו פרויקט שאנו מלמדים ילדים מבית חינוך עיורים (לירושלמים זה ליד מרכז הרב בכניסה לעיר) איך עושים רדיו. אין לכם מושג מה חויה כזו יכולה לתרום לבנאדם, איזה עושר יש בילדים האלה, חלקם בעלי בעיה גלובלית, גם מתקשים בדיבור ובהבנה, אבל הם מקסימים, אפילו אלה שמתזזים אותך למוות (מעייפות). חגגנו לאחת הבנות יומלודת שם היא בת 15, ערכתי סבב מה כל אחד מאחל לה, ואז ביקשתי שתאחל דבר מה לעצמה, היא איחלה לעצמה: שתדע להעריך את מה שיש לה, שתדע גם להעניק ולא רק לקבל, לשמח בשמחת האחר ובריאות. אותה ילדה לא יכולה לכתוב 2 משפטים ברצף, היא לא רואה דבר חוץ מכתמים. בת נוספת הגישה שיר, היא הגישה שיר של עידן יניב את יפה.. והיא אומרת "אני בורכתי ביכולת לא לראות, יופי אני שופטת רק על פי פנימיות, כדאי גם לכם לנסות.." אוי, אם רק נלמד מהאחר ונודה על נסיונות שלא נוסינו בהם.

לodery שלום וברכה

ברוכה הבאה בהחלט מסכימה עם מה שכתבת . כל הכבוד לכם על הפרוייקט הזה . ובנוסף אני מסכימה גם עם הרעיון שאנחנו צריכים ללמוד להתבונן בצד הכוס המלאה . החיים נראים אחרת לחלוטין משם . שיהיה לך המשך יום טוב

touti

New member
ובכן שבוע של תשעת הימים הולך להיות

אבללל הערב יש מסיבת סיום אצל הבן. ומחר אסיפת הורים אחרונה אצל הבן השני. ואח"כ נתאבל קצת על חורבנה של ירושלים שמורגשת עד היום הזה. הייתי רוצה להיות אחרי 9 באב...

כולנו רוצים להיות אחרי .....

ובכל זאת אנחנו מצווים כל בוקר להגיד מודה אני לפנייך...................... ועל מה את מודה היום ? דרך אגב היום לבת שלי בערב יש מופע סיום של החוג .

פארדון1

New member
צהריים טובים

אני מודה לקב"ה על שהעביר אותי דרך מרורים כדי שאוכל להיבנות ממנה, ומתפלל שיעשה אותי כלי לסייע לכמה שיותר אנשים להבין שלפעמים המשבר הוא שיעור נהדר. מקווה שהשבוע יביא בכנפיו בשורות טובות שיפתיעו את כולנו

למעלה