בוקר!!!

*אלה*

New member
../images/Emo42.gif בוקר!!! ../images/Emo42.gif

מה שלומכן בנות יקרות? מקווה שכולן בסדר. קרן - עברת את קריזת הסיגריות בשלום? מקווה לראות את חלקכן בצ´ט היום, ואם לא אז יום מצויין לכולן!
רק בריאות! *אלה*

*אלה*

New member
להיפך....

יחסי אליך בהחלט מועדף...
בשבילך - הכל! את יודעת שאני מטורפת עליך... מחכה למחר!
*אלה*

שיו..

לרגע, מה זה דאגתי. חשבתי שבגלל אותו לילה, שזה..ופה...חשבתי שאת לא מעוניינת יותר אגב- ביררת לי היכן אני משיגה עוד תחתונים כמו שהבאת לי, התחתון שלך פשוט מדהים עלי, מחמיא לי בצורה מדהימה. אני מתה עליך. מחכה "למנת השף" שלך היפה והשמחה בורוד.

*אלה*

New member
תהיי לי בריאה....

עוד יחשבו פה דברים... ") עוד לא ביררתי כלום, אני שמחה שטוב לך איתו. אולי היום, נראה... מה אני אעשה איתך, תגידי לי, מה? אוהבת
*אלה*

מה זאת אומרת

יחשבו פה דברים???!! שיחשבו! מה את מתכחשת לכל מה שקורה בינינו? את חייבת לברר לי על התחתונים לפני שאני... מה תעשי איתי - תלטפי, תחבקי ותנשקי. אוהבת גם כן היפה המאושרת בורוד.

*אלה*

New member
מה שתרצי...

אמרתי לך כבר ואומר זאת שוב: בשבילך - הכל! אחבק, אלטף ואנשק אותך לעד - אם תסכימי... לבי שמור לך
*אלה*

אגב..גב..

את יודעת שמחר בבוקר אני הולכת לתצוגת האופנה של קסטרו ואיי איזה כייף, כמה נשים מהממות אני אראה. לבושות במיטב מחלצותיהן ובגדיהן התחתונים. סנדי..בר..והפרחה מירי בוהדנה, אבל איזה גוף... גם ידיד שלי שחוגג יום הולדת יבוא איתי איזה כייף לי - מחר! נשיקות אננס מטוגן.

*אלה*

New member
יופי באמת...

כולי קנאה... לא לשכוח לבדוק את המעיל עור החדש שלי, אני רוצה תגובות. נשיקות *אלה*

למעלה