בוקר עם חיוך...

../images/Emo42.gif בוקר עם חיוך...

קניבלי אחד ראה שאוכלים את אישתו חטף שוק, אכל ת'לב, הרים ידיים, ת'פס ת'רגליים וברח.

../images/Emo42.gif ותמשיכו לחייך...

צבעי אחד צובע תיקרה בפאב. ניגש אליו שיכור אחד ושואל: "תגיד אתה מחזיק חזק את המכחול???" הצבעי משיב לו: "כן, למה???" השיכור אומר לו: "כי אני לוקח לך רגע את הסולם..."

../images/Emo42.gif תעיזו להפסיק לחייך...

כורדי יורד במעלית שקופה ורואה גבר למטה בגודל של בובה. יורד קומה ורואה אותו יותר גדול , עוד קומה והוא רואה אותו עוד יותר גדול , עד שהוא מגיע לקומה של הגבר ,הכורדי מתחיל לחבק ולנשק את הגבר. הגבר שואל אותו:"היי מה אתה רוצה ממני??? אני מכיר אותך???" עונה לו הכורדי:"תתפלא,אני מכיר אותך מאז שהיית כזה קטן..."

../images/Emo42.gif ועכשיו חייכו כי...בא לי שתחייכו...

שיכור אחד נופל מבניין של עשר קומות. כאשר קם מהנפילה הוא רואה הרבה אנשים מסביב. ניגש אליו איש אחר ושואל אותו: "תגיד,מה קרה כאן,למה יש פה כל כך הרבה אנשים???" משיב לו השיכור שנפל: "אני ממש לא יודע,הרגע הגעתי לכאן..."

../images/Emo42.gifואחד אחרון ליום קסום...

שיכור אחד נכנס הביתה. אישתו העצבנית שואלת: "איפה היית??? יא זבל!!!" הבעל מתנדנד ובקושי מדבר: "אל תשאלי,הייתי בבית קברות." האישה נבהלת ושואלת: "מה קרה??? מי נפטר???" הבעל משיב: "אל תשאלי, כולם שם נפטרו..."

../images/Emo42.gif נראה לכם??? הלכתי רק לשתות נס...

שיכור אחד עומד במסדר זיהוי במשטרה כחשוד באונס. הבחורה נכנסת לחדר ומתחילה להסתכל על החשודים. השיכור,שרואה את הבחורה,מתחיל פתאום לצעוק: "זו היא... זו היא..."

../images/Emo42.gif לא לילדים...

אישה יפהפייה ושופעת אברים הלכה לגניקולוג. הוא העיף בה מבט אחד וכל המקצועיות שלו התפוגגה. הוא מיד ביקש ממנה להתפשט ‎‎. היא התפשטה והוא החל ללטף את ירכיה,כשעשה זאת שאל: "את יודעת מה אני עושה?" "כן",! ענתה לו, "אתה בודק אם אין לי בעיות עור מיוחדות ‎‎". " נכון", אמר לה והחל ללטף את חזה. "ואת יודעת מה אני עושה עכשיו ‎‎ ! ?" "כן", ענתה לו, "אתה בודק אם אין לי סרטן השד ‎‎". " נכון!", ענה הרופא המפוקפק, עלה,נשכב על הפציינטית והחל לעבוד... " ואת יודעת מה אני עושה עכשיו ‎‎???" "כן", ענתה לו, "אתה חוטף הרפס שזו הסיבה שבגללה הגעתי אליך..." ‎‎

../images/Emo42.gif הפעם אחרון על אמת...

כורדית נכנסת לחנות ומבחינה במכשיר נוצץ. "מה זה???" שואלת את המוכר. "זה תרמוס",מסביר המוכר, "זה מכשיר ששומר על דברים קרים שישארו קרים ועל דברים חמים שישארו חמים." מתלהבת הכורדית,רוכשת את המכשיר ומביאה אותו לעבודה. "מה זה?", שואל הבוס שלה. "זה תרמוס", עונה הכורדית,"הוא שומר על דברים קרים שישארו קרים ועל דברים חמים שישארו חמים". "ומה יש לך בתוכו?" מתלהב הבוס. הכורדית: "שתי כוסות קפה וגלידה".

למעלה