בוקר לכולם

idanyd

New member
../images/Emo42.gif בוקר לכולם

האם יכול להיות שהשעה כבר 8:00, ועוד לא נפתח שרשור בוק"ט? האם יכול להיות שסוף סוף אני אפתח את השרשור? האם זה אומר שהיום שלי יהיה יותר טוב, רק בגלל שפתחתי כזה שרשור? בוקר שמשי לכולכם. יום חמישי בפתח, ולאחריו סופשבוע מבורך (באפי, באפי
).

zimes

New member
כולם בהלם מהשאלה של אשתו-של

וגם מהתשובה של נט. איך יפתחו ככה את הבוקר?

d@r121

New member
לא להאמין

החזרות היום מתחילות ב12:00! מה שאומר שהיה לי מספיק זמן לישון ולאגור כוחות, לקראת ההפקה ביום ראשון. לא להאמיםן אבל ביום ראשון אצטרך להתייצב בבית ספרי ב5 לפנות בוקר אכן תענוג עילאי משהו... על כלמקרה שיהיה לכם סוף שבוע שקט ורגוע והרבה יותר טוב מאתמול. טאז ידידי יש לי את הדיסק של בריטני רוצה אותו? בטוח שתפיק ממנו עוד כמה מחשבות על החיים (Slave 4 u, boys ועוד שירי פופ ממוחזרים)

d@r121

New member
הצגה- צחוק וצמרמורת קברט

מאת חנוך לוין מומלץ מאוד...

freedom rider

New member
בוקר מצונן

|איקון של פריד מצונן| הערתי את עצמי בשתיים בלילה בסדרה של עיטושים ושיעולים... ברר... אח"כ שוב נרדמתי איכשהו, אבל זה כבר לא היה אותו דבר. בבוקר התעוררתי עם גרון דואב, אף דולף, עיניים אדמדמות, והרגשה כללית של שטיח. בלעתי שני דקסמול קולד - ואני מקווה לטוב.

dana2909

New member
../images/Emo42.gif אחרון בשבוע

אני חייבת לשתף אתכם במשהו שחשבתי עליו אתמול. זה משהו שהיה יותר רלוונטי לפני המפגש האחרון שעשינו אבל עדיין יש בו מן הרלוונטיות. אם מחר אני אמות בפיגוע? איך תדעו? אני פשוט אפסיק לכתוב. לא בטוח שתדעו לקשר בין הדמות שבטלוויזיה עם המסגרת השחורה למי שאני. שוב, אולי פחות רלוונטי אחרי המפגש אבל עדיין, אני מניחה שיש ביננו אנשים שלא חשפו עצמם. ואיך אפשר לדעת? יום אחד הבנאדם הזה פשוט מפסיק לכתוב.. לא יודעת למה חשבתי על זה. סתם הרהורי פיגוע שכאלה.

De-Panther

New member
כן... גם אני חשבתי על זה הרבה פעמים

אם אנשים פתאום יעלמו מאתרים שאני נמצא בהם בגלל כזו סיבה ואף אחד לא ידע או אם אני אמות באיזושהי דרך איך ידעו על זה?? זה נכון שיש לי חברים בפורומים שאני מכיר גם מהמציאות אבל האם הם ידעו?? אני חושב על זה הרבה מאוד פעמים דווקא...

Paranoid Y

New member
בוקר הזוי../images/Emo153.gif

ומוזר עוד יותר... לא יודע מה קרה... אבל ככה זה.. כנראה שנתיחת הגופה עדיין משפיעה... או שזה בגלל השמש שהלכה.. או שבגלל שאני עצמי.. have a nice day

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר סביר

כואב לי הגבב פשוט כואב! הברזתי משיעור מתמטיקה כי אין לי עצבים וגם התחלתי שעה אחרי כולם כי לא היו לי עצבים... דנה, מצחיק אבל אני חושבת על דברים כאלה הרבה...לא ידועת למה..אבל בטוח שנדע..מישהו לא סתם מפסיק לכתוב.. ובעיתון בטח יהיה כתוב....אבל שלא נצטרף אף םפעם להגיע למצב כזה...
שיהיה לכולם יום טוב (למה האייסי שלי מסרב לעבוד?!?!) מעיין

De-Panther

New member
למישהו יש תמונות מהמפגש?? שמעתי שיש

מישהו כזה עם הרבה תמונות וביניהן תמונה שלי מראה את גמישותי האם אותו מישהו יכול לשלוח לי את כל התמונות??

לי יהיו תמונות ../images/Emo68.gif

צילמתי 16 תמונות בערך.. אבל עוד לא פיתחתי וגם אין לי סורק

גנגי

New member
אפשר לבקש בצלמנייה

שיעלו לך את התמונות על דיסק. לא יקר, ומשתלם מאוד.

shellyland

New member
אותו כנ"ל

רק בלי עניין הסורק, כי אני כבר מכירה את הטריק עם הצלמונייה שגנגי מדברת עליו.

למעלה