בוקר יום ב'

shellyland

New member
../images/Emo42.gif בוקר יום ב'

הייתם מאמינים שתראו אותי אי פעם פותחת את שירשור הבוקר טוב? ככה זה כשאי-אפשר לישון... שיהיה יום יפה לכולם

miss tamborin

New member
../images/Emo186.gifבוקר עייף...

יש לי היום מבחן בביולוגיה.. מישהו פעם ניסה לסרק שיער קצר אחרי שנים של שיער שאי אפשר להגיע לקצוות שלו?.... כי זה ממש קשה להסתדר ככה.. שיהיה לכולם המשך יום טוב

zimes

New member
חוויה מוכרת ובוקר הזוי (כרגיל)

היום אני נוסעת לחיפה - כל המשפחה, פוגשים את אמא שלי לשמור על הילדים כי יש לנו לעשות משהו בלעדיהם. (אפי - חיפה זו העיר הגדולה, זה כמו שאת הולכת לסופר. אל תספרי את זה במנין הנסיעות). ובכלל - עכשיו - יש לי ילד ישן על היד, שככל הנראה יתעורר כשאחותו תקרא לי לחדר.

dana2909

New member
בוקר רגיל

כולם ממשיכים להתלחשש... מעלים השערות. אם יפטרו את מי יפטרו.. ממה יורידו, משכר בסיס או מתוספות... סתם נאחס. אני לא אתחיל לתאר לכם את החלומות המטורפים שיש לי...

Outlast

New member
צימעס, אפשר גם לעשות לך בייביסיטר?

אני רוצה ילד! (או אחיין, או להיות בייביסיטר לכמה שעות, משהו!) אתמול היה יום ארוך ומעייף, רצוף פעילויות וחובות שבקושי נגמרו.. אבל היה נחמד. חגגנו יומולדת 80 לסבא שלי, כל המשפחה אצל סבים בבית, והיה ממש נחמד, בעיקר כי סבא שלי כזה חמוד..
ולעניין ה"אני רוצה ילד" הגעתי מבת דודה שלי, שתהיה מחר בת ארבע, והיא הדבר הכי יפה ומתוק שראיתי בחיים. אני עושה לה בייביסיטר משהיא הייתה בת שבועיים בערך (אז היא הייתה כ"כ קטנה שבקושי יכלו לראות כמה היא מדהימה, אבל אני ראיתי), ואני מוכנה להמשיך עם זה עד גיל 20 (שלה, לא שלי). או עד שיהיה לי ילד משלי..(או אחיין, משהו! ואחות שלי לא מראה סימני תזוזה ממשיים בעניין). זהו, אני בהפסקה עכשיו (יום עבודה), תכף אני אלך לשתות משהו, ושיהיה יום טוב לכולם!

Idan91

New member
אויש, איזו מתוקה היא..

שנים שלא ראיתי אותה! מה, כבר ארבע?! בואנ'ה! מ-ה זה?! איך הזמן טס!

zimes

New member
בטח!

כל מי שרוצה מוזמן להר שלנו. אני אשמח לאיזה חרופ, שעת לימודים, או סתם בהייה חסרת מאמץ בילדים המאוהבים בנערה צעירה (אני לא יודעת למה, אבל אם יש אוכלוסיה שיש לה קליק טוב עם ילדים קטנים, זה בנות צעירות).

Outlast

New member
למי אין קליק עם בנות צעירות?

(חוץ מאמא שלהן, כמובן)

הייזל

New member
../images/Emo188.gifבוקר רטוב

אז כמובן שירד גשם חזק כל הבוקר. וכמובן שהאוטובוס היה עמוס, מחניק ומחומם מדי(אין אוויר! הצילו!). וכמובן שעמדתי כל הדרך. וכמובן שהיה פקק בתוך כפ"ס בדרך לצומת מורשה ומצומת מורשה ועד גלילות היה פקק רציף. וכמובן שעמדתי כל הדרך. והגשם כמובן לא הפסיק. כבר אמרתי שעמדתי שלושת רבעי השעה באוטובוס? אבל הגעתי בסוף לעבודה וכאן חמים ונעים.

idanyd

New member
הייזל?

אני מצטער, פספסתי משהו? מתי הצטרפת לפורום? בכל מקרה, ברוכה הבאה
. אנחנו פותחים כאן סניף של פורום "באפי", בא לך להצטרף?
.

resputin

New member
../images/Emo42.gif סביר ביותר.

אני יוצא לבית ספרי בעוד כעשר דקות,
בחוץ
.

freedom rider

New member
בוקר טוב?

ההתחלה הייתה טובה - עם שוקולד לינדט וקפה וחיוך וחיבוק... ב-3 אסיפת חברה, ולכולם כבר נשבר לחלוטין, אפילו הציניות פשטה כאן את הרגל.

../images/Emo42.gif אפילו מצוין.

ומדוע, תשאלו? משום שקמתי הבוקר בשעה 7:30, שזו שעה מאוווווחרת מאוד לקום, יחסית ליום רגיל. אין מה להגיד, היום נראה אחרת כשקמים מאוחר. חבל שאתם לא יכולים לראות את עור הפנים שלי. שנים הוא לא היה כזה יפה, אפילו לא בתקופה שהיינו בצ'צ'ניה.

idanyd

New member
../images/Emo42.gif מצויין ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מי את, ולאן לקחת את אפי?

Reznik

New member
בוקר מעצבן לכולכם

התחיל לי הבוקר במבחן ונגמר בלגלות שנכשלתי באחר.... מישהו צריך אותי בתור שומר ראש? נראה לי יותר אפקטיבי מלנסות להבין מערכות מידע.....

Dor K

New member
בוקר אור

טוב, אתמול עשיתי את הבחינה. יחסית, הלך לי סביר פלוס. סיימתי יחסית מוקדם אותה, בעוד שרוב הכיתה עוד עבדה, והעפתי עליהם מבט בדרך החוצה: מזיעים, חלק היסטריים, ידידה שלי תקעה בי מבט של יאוש, שלחתי לה קריצה בחזרה ויצאתי מחייך. אוף, איזה אבן ירדה ממני. לא משנה שעכשיו המצב רוח איכס, קיבלתי עוד צו מילואים ב2.4, ל33 יום. לא נורמאלים.
תשובות עוד שבוע. |אייקון של מחזיק אצבעות|

Outlast

New member
../images/Emo45.gif מקווה שבאמת הלך טוב..

בחינה במה, אגב? מצטערת על המילואים..

למעלה