בוקר טוב שבת שלום, שבת קסומה, בילוי נעים לכולם.
ג גליה 32 היחידה New member 10/9/05 #2 בוקר טוב לך שנטו../images/Emo24.gif בוקר מקסים לכולם....שבת כיפית עם הילדים באשר אתם
ס סוף עונה New member 10/9/05 #4 בוקר טוב אנשושים ../images/Emo42.gif והפעם נשארים בבית הילדים "לא רוצים שבת ילדים" רוצים להשאר בבית אשריי וטוב לי.........
בוקר טוב אנשושים ../images/Emo42.gif והפעם נשארים בבית הילדים "לא רוצים שבת ילדים" רוצים להשאר בבית אשריי וטוב לי.........
ס סוף עונה New member 10/9/05 #7 במחשבה שניה ../images/Emo4.gif אין יותר להשאר בבית בשבת ילדים גרררררררררר (זה קרה יותר מהר ממה שחשבתי ) הצילווווווווווווווו תביאו מכת"ז
במחשבה שניה ../images/Emo4.gif אין יותר להשאר בבית בשבת ילדים גרררררררררר (זה קרה יותר מהר ממה שחשבתי ) הצילווווווווווווווו תביאו מכת"ז
ב ברבורה האחת New member 10/9/05 #6 שבת שלום ../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif שבת שלום לך שנטו איזה כייף לראות אותך על המסך תמשיכייי כייף לי לראות את הברכות שלך
שבת שלום ../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif שבת שלום לך שנטו איזה כייף לראות אותך על המסך תמשיכייי כייף לי לראות את הברכות שלך