בוקר טוב

udi101

New member
מעוניין בהמלצה לספר

מחפש ספר ל-asp.net שמתבסס על c#

pagis

New member
מכירים מקום עם מבחר ספרות מקצועית?

אני מקבל מהעבודה אפשרות לרכוש ספרות מקצועית בתחום המחשבים ובנתיים לא ממש מנצל אותה, פשוט מכיוון שקשה לי לראות מאתרי האינטרנט האם הספרים מתאימים לי ואני לא אוהב להגרר בין סניפי חנויות הספרים הרגילות שם בכל סניף יש 3-4 ספרים אחרים. אני מחפש מקום עם מבחר גדול של ספרות מקצועית לתוכניתנים, אתר אינטרנט או חנות של ממש. לחילופין אני אשמח מאוד לקבל המלצות על ספרים שאתם חושבים לטובים. אני מתכנת ב C#,C,pascal,perl,cobol . מה שמעניין אותי הם בעיקר ספרי #C ו NET. לתוכניתנים, כמו גם ספרים כללים שמדברים על מתדולוגיה תיכנותית, דרכים חכמות ליישום OOP וכו', API-ים של חלונות, תכנות ע"ג האינטרנט (לא ASP אלא web services וכו', יש לי הרבה ניסיון בתכנות ל DECnet ולכן אני כותב אפליקציות מבוססות IP בצורה מאוד "מיושנת" כך שגם כאן אני רוצה לדעת מתדולוגיות), בקיצור, הבנתם את הסגנון. תודה.

SaintJohn

New member
../images/Emo32.gifנפתח פורום אירוסמית'!

לידיעת כולם: נפתח פורום למעריצי להקת אירוסמית'! בואו בהמוניכם! הקישור לפורום בתחתית ההודעה

yuval k

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב

בוקר טוב
מכיוון שממחר בבוקר עד יום חמישי בערב לא אהיה כאן, וגם היום למשך לא מעט זמן, ילדה בלבן - מנהלת פורום תכנות ASP - תוכחל כאן, ותשמור על הפורום. ענבל - ברוכה הבאה
ה-Namespace השבועי יתאחר ליום חמישי או אפילו שישי, מכיוון שממש אין לי זמן היום
שוב - אתם מוזמנים לשלוח לי במסר סיקור על NS כלשהו

חוצפאי

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

(אלעד'לה, אל תעשה לה פרצופים סיניים... אין לזה שום אפקט)

למעלה