בוקר טוב

geni1

New member
בלי קשר...../images/Emo13.gif

אני ובעלי הסכמנו ביננו שאם יהיה לנו בן נעשה לו ברית בבית חולים עם טיפול רפואי וסטרילי כמו שצריך ושכל המשפחה תתפוצץ. את המסיבה נעשה אחרי שהאמא והתינוק יתאוששו.

נוי3

New member
לדעתי, זה הכי-הכי טוב!!!

זה מה שאני רציתי בברית של הבן הבכור אבל בעלי לא הסכים, הפעם, הוא כבר רצה ככה ואני העדפתי לסיים עם הכל ביחד, כמובן, בלי להתפשר על מוהל, ולכן הזמנתי מוהל שהוא גם רופא!!!!!!!!!!!!!

זה מזכיר לי קטע מצחיק

כשהתאומים נולדו רצינו לחפש מוהל לבן ולא ידענו אז התייעצנו עם כמה אנשים וחבר של בעלי (בן 40) אומר לו "אני מכיר מוהל מעולה, הוא עשה את הברית לכל הילדים שלי וגם לי" אתם קולטים, בן כמה המוהל?????????

שש שבע

New member
נו, הוא בטח חתך כל כך הרבה, שהוא

יכול לעשות ברית בעל פה. אני אישית מעדיפה מוהל שעושה הרבה בריתות מרופא שעושה מעט.

גם אני

אנחנו לקחנו בסוף מוהל מוכר וותיק, אבל יש גבול לותיק הוא עשה ברית לאבא והאבא בן- 40

נוי3

New member
ד"ר סירל פיין, הוא מפ"ת, מכירה??

המוהל של שלושת הילדים הגדולים, שגם חיתן אותנו, הבריז לי והלך למילואים והייתי ממש בדילמה את מי להזמין, אז צלצלתי לכל מיני ביניהם ד"ר פיין וכשעציון אמר שהוא מצויין, סגרתי איתו.

jif

New member
השם מוכר לי

נראה לי שהוא מהל את אחיין שלי. בכל אופן, לפי השם שלו הוא צריך להיות בסדר

שש שבע

New member
צריך לבדוק אם יש לו הסמכה

כמו מוהלים רגילים, כי לפעמים התינוק עובר ברית ע"י רופא, וזה לא לפי ההלכה, ואז כשהוא גדל ומתברר לו מי המוהל, הוא צריך לעבור הקזת דם, וזה...ממש לא לענין, אז אם רופא מוהל, תבדקו שהוא גם מוהל על פי ההלכה, ויש לו הסמכה רבנית לענין.

למעלה