בוקר טוב מצטערת שנעלמתי קצת אתמול, מבטיחה לענות על כל השאלות היום. שיהיה לכולנו יום מקסים
נ נוי3 New member 14/7/03 #1 ../images/Emo42.gifבוקר טוב מצטערת שנעלמתי קצת אתמול, מבטיחה לענות על כל השאלות היום. שיהיה לכולנו יום מקסים
../images/Emo42.gifבוקר טוב מצטערת שנעלמתי קצת אתמול, מבטיחה לענות על כל השאלות היום. שיהיה לכולנו יום מקסים
ע עציון New member 14/7/03 #2 נויה, הנה שאלה מספר 1: אני מחפש את שם השיר שהשורה הראשונה שלו: סגן גד רפאלי הלך לאכול צהריים.... מכירה שיר כזה? אני חושב שלהקת פיקוד מרכז או הנחל שרה את השיר. מה שם השיר?
נויה, הנה שאלה מספר 1: אני מחפש את שם השיר שהשורה הראשונה שלו: סגן גד רפאלי הלך לאכול צהריים.... מכירה שיר כזה? אני חושב שלהקת פיקוד מרכז או הנחל שרה את השיר. מה שם השיר?
ס סיגליהיא New member 14/7/03 #3 בוקר טוב לכולנו../images/Emo42.gif הנה יום חדש מתחיל ואני מקווה שיהיה פעיל יום טוב לכולנו
נ נוי3 New member 14/7/03 #4 אתה שואל באמת או שאתה צוחק עלי??? אין לי מושג!!! אני ממש גרועה בדברים כאלה.
מ מנופ New member 14/7/03 #6 בוקר טוב בוקר אור אנחנו בבית היום, כרגע חזרנו מקופ"ח לאחר ספירת דם ובדיקת שתן. נקווה שיעבור לנו מהר ונהיה בריאים. יום טוב לכולם
בוקר טוב בוקר אור אנחנו בבית היום, כרגע חזרנו מקופ"ח לאחר ספירת דם ובדיקת שתן. נקווה שיעבור לנו מהר ונהיה בריאים. יום טוב לכולם
מ מנורה New member 14/7/03 #10 פער דורות בטוח שלא צוחק עליך זה פער הדורות שם השיר "דינה ברזילי" מצלצל למישהו??
מ מנורה New member 14/7/03 #9 ../images/Emo42.gifבוקר טוב שם השיר אם אינני טועה "דינה ברזילי" יום יפה מלא אור וחיוכים לכולם
א אלמוג30 New member 14/7/03 #26 דינה ברזילי כתב דן אלמגור וזה מתחיל כך דינה דינה ברזילי 976351 צבע עיניים שחור צבע שיער ערמוני הגובה 160 ס'מ משקל 58 ק'ג דינה דינה ברזילי סגן גד רפאלי הלך לאכול צהרים ואנחנו שלשתינו נשארנו לבד במשרד ערימות של ....... ןכן' וכו
דינה ברזילי כתב דן אלמגור וזה מתחיל כך דינה דינה ברזילי 976351 צבע עיניים שחור צבע שיער ערמוני הגובה 160 ס'מ משקל 58 ק'ג דינה דינה ברזילי סגן גד רפאלי הלך לאכול צהרים ואנחנו שלשתינו נשארנו לבד במשרד ערימות של ....... ןכן' וכו
ע עציון New member 14/7/03 #28 אלמוג ומנורה, יפה. יפה מאוד לא יודע למה. אבל שאני בעליזות אני מפזם את השורה על סגן גד רפאלי. אוי, כמה שפיזמנו את השיר אז......
אלמוג ומנורה, יפה. יפה מאוד לא יודע למה. אבל שאני בעליזות אני מפזם את השורה על סגן גד רפאלי. אוי, כמה שפיזמנו את השיר אז......