אני כאן רק לבנתיים. נתפסה לי הרגל תוך שינה והתפתלתי מכאבים. ב 2:00 בלילה קמתי כמו משוגעת והתחלתי לצרוח- מאיפה זה בא פתאום? הבוקר הרגל עדיין כואבת מאוד למרות שהצלחתי לשחרר את השריר. לא די בזאת ובקושי באתי לעבודה אז התקשרו להודיע לי שהבוס בטיפול נמרץ. אז עכשיו אני באמת בלחץ והולכת לסיים את הכל בכדי לרוץ לבית החולים. אוףףףףףףףףףףףף איזה בוקר?
איך שמתחילה התכווצות כזו, את קמה מיד יחפה על רצפה קרה ומתחילה ללכת. תוסיפי סידן לתפריט, אפשר בכדורים תוססים שקונים בבית מרקחת, זמים בכוס מים ושותים. מה קרה לבוס? הלב?
אבל זה שריר שנתפס. הבוס ? נראה ש כן. מסכן, הלחץ גומר אותו. לא מספיק שמהמרכז סירסו אותו והורידו לו הרבה סמכויות ועכשיו כל הלחץ של העבודה שאיננה בכלל הוציאה לו את האויר מהלב.
בכדי שאשכיל מעט. תפסתי זינוק מהמיטה לא לפני שבעלי קיבל מרפק בעין (בלי כוונה) וממש שצרחתי מכאב. אחרי כמה שניות של עמידה הרגשתי שהרגל משתחררת אבל הכאב עדיין שם.
סיגלי, נתפס לך בין הברך לקרסול? זה קרה גם לי, אבל אני לא הייתי קמה מהמיטה, פשוט מנסה לעסות את המקום ולהזיז בעדינות את הרגל עד שהשתחרר, הייתי מוכנה להחליף איתך את הבוס להיום. מה את אומרת?
מהמיטה ולוחצים על קצות האצבעות(כמו עמידה של בלרינה) פשוט מעלים את האצבעות למעלה וזה משתחרר בשניה. זה נגרם מחוסר נתרן בגוף אז יאללה להתחיל לטחון מלוחים. ביי מגי
זה קורה או בין הברך לכף הרגל, או בצידי כף הרגל (בחלק הפנימי). בפעם האחרונה שזה קרה לי זה נתפס לאיזה יומיים, בקושי יכולתי ללכת. לא יודעת, מה את עוד רוצה לשמוע... אולי מישהו יעסה לך קצת את המקום (גם זה כואב, אבל זה משחרר) תרגישי טוב
ולארגן ערב באחד הבתים, כנראה שזה יהיה בסוכות במודיעין. לכל מקום שהתקשרנו אין מקום פנוי בזמן הקרוב, ויוצא שלכל משפחה עולה בסביבות ה700 ש"ח ויותר. בקיצור החלטנו לרדת מזה ואולי לתכנן זאת שוב בחורף שיהיה זול יותר. מה החלטתם אתם?