בוקר טוב...

אושר מ

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב...

ראיתי שחסרים לכם פה שרשורים בטירוף בזמן האחרון... לכל מי ששואל מה אנוכי עושה ערה בשעה זו, אז התשובה היא מתכוננת נפשית ללהיות סגורה שש שעות באוטו עם ההורים של גלעד. כל המרחם עלי ומשתתף בצערי מוזמן להתקשר החל מתשע וחצי (שעת ה ש...) ושאלה לי אליכם, לכל אלו מכם שיש להם חופש, מה אתם עושים בו?

חופש ?

ב- 10 שעות פלוס מינוס אני מתכוון לישון (מן הסתם אני כבר לא אעשה את זה), לכתוב תסריט למשהו ולסיים עוד היום.. ולעשות כל מיני חזרות...
6 שעות ? .. אני הייתי ישן בדרך.

leeloo

New member
מה קורה לגוף?!

בחיים שלי לא קרה לי משהו כזה. עבדתי יום חמישי. כלומר, קמתי, הלכתי לצבא, חזרתי, מקלחת, אוכל, עבודה, נסיעה חזרה לסבתא, מקלחת, אוטובוס הביתה, שינה, אוכל, מקלחת ושוב עבודה, שינה, ועכשיו קמתי אחרי 4 שעות שינה בלבד. אני בהלם. הייתי ערה ועבדתי, ללא מנוחה כלל מלבד האוכל, 24 שעות של עבודה ללא הפסקה. הכפות רגליים רשמית - מתות. מי שמחפש אותן הן בחופשה במקום טוב יותר.. לפחות הרווחתי את המשכורת הצבאית שלי + כמה מאות בשלושה ערבים.. אבל העבודה הזו מכניסה לי כמות רעל רצחנית לריאות, עושה אותי קצת חולה (להיות עם גופייה כל הערב ואז לשבת עם דלת פתוחה..) ומונעת ממני לצאת כל הסופ"ש כפי שהתרגלתי.. אבל, עם כל זה, אין כמו הבטחון. אין כמו לדעת שאני עובדת למחייתי וצוברת נסיון בשביל העתיד. אפילו אבא שאל למה אני עובדת ככה, הסברתי לו שזה בשביל שאהיה רגועה. וזה נכון. זה לא שחסר, פשוט שיהיה רגוע.

מירב ד

New member
../images/Emo45.gif

סחטיין על העבודה הקשה... בתור אחת שיודעת מגיל 14 מה זה עבודה... ויודעת כמה זה קשה.... אני רק יכולה לעודד אותך... שבשלוש שנים עשיתי כמעט 25 אלף... שאיתם קניתי את האופנוע שלי ועוד כל מיני שטויות... ויש לי עוד קצת כסף בבנק... שאיתו אני קונה מדי פעם דברים... ומשלמת על כל הנסיעות שלי ..(חבר במרחק 4 שעות נסיעה זה יקר...)... אבל זה תמיד נחמד שיש כסף משל עצמך... ככה גם מעריכים יותר את הכסף... ומבינים שהמשפט הדבילי "כסף לא צומח על העצים".. הוא באמת נכון... ולפעמים אפילו צריך לקרוע את התחת בשבילו.... אז שיהיה לך המון בהצלחה... למרות שקשה... מירב

../images/Emo6.gif

הקונוטציה הראשונית של המשפט הבא הייתה טיפה שונה ממה שהתכוונת- "...לפחות הרווחתי את המשכורת הצבאית שלי + כמה מאות בשלושה ערבים.."
מה עושים? חולים
מיונים לדובר צה"ל
עכשיו אני מארכיינת את כ-ל מ-ה ש-י-ש- ל-י. (תווים, דיסקים, חפצים קטנים, ספרים, קלטות... ה-כ-ל-!) לא ברור לי איך, אבל פסח תפס אותי במצברוח לסדר! (אחרי זה ממתינות לי המווון מטלות- תרגילים בתנ"ך, עבודות באנגלית, עבודה בהבעה, בספרות, כמה תזמורים וקומפוזיציות, להתכונן למבחן באזרחות, למתכונת במתמטיקה ומה לא? הצילו
) ...מה שמעמיד את הרצון שלי להצטרף לטיול סופ"ש בגולן עם חברים-שלא ראיתי-המון-זמן בסימן שאלה מה-זה גדול...

The Charmd One

New member
חח בהצלחה../images/Emo79.gif

*פלשבקים מהנסיעה לבסיס של אחותי בעובדה* (5 דיסקים לא מספיקים ל-7 שעות
) ואני בחופש, ואני סתם לא עושה הרבה...נפגשת עם חברים, טלויזיה, ריקוד, מחשב, ניקיון...מחכה כבר לסדר

למעלה