בוקר טוב +

De-Panther

New member
והאם אני צריך להכריז על היום הזה...

כיום הצומי הבין לאומי השני??
כל היום אני רואה את השם שלי מול העיניים בהודעות שונות כל היום אני שומע אנשים מדברים עליי כל הזמן אני רואה שאנשים מתעסקים בי לאן הגענו?? אבל נחמד לי

+ נספח מיוחד ../images/Emo26.gif

(הקללה נעלמת בחצות ?)
לעידן להולדת האחיינית החדשה
ציטוט
"צחוק הוא כמו להחליף חיתול של תינוק, הוא לא פותר את הבעיות לתמיד, אבל הוא גורם לדברים להיות יותר מתקבלים על הדעת לזמן מה.." (ק. תומפסון)

../images/Emo42.gif בוקר טוב +

סיפור (אמיתי).
מעשה באדם
, שקנה מצלמה דיגיטלית ב-4000 ש"ח. הבן אדם צילם וצילם הכל... יום אחד (אחרי שהוא שלח למישהו 600 תמונות שצולמו בחופזה בחודש האחרון) נהרסה לו המצלמה...
ואבוי הוא זרק את התעודת אחריות
.. הבן אדם היה מבואס במשך יומיים וקצת, אבל לסיפור שלנו יש סוף טוב, מסתבר שהוא צילם את תעודת האחריות ושלח למישהו (אמרנו כבר שהוא מצלם כל דבר, לא ?) ואותו מישהו מצא את התמונה, שלח לו חזרה, ויש לו תעודת אחריות
.
מתישהו אני כותב לזה תסריט ©
אל תתבאסו מיום ראשון, לפחות אתם לא בעיראק
מצד שני, אתם מפסידים את כל האקשן
אל תשכחו מסכות.. (לא כי זה יעזור, כי לכולם יהיה)
בוקר טוב כבר אמרתי ?

Idan91

New member
חבר'ה, חבר'ה, בוקר../images/Emo42.gif! ../images/Emo187.gif

(נולדה לי אחיינית חדשה
)

בוקר טוב, מזל טוב

תסבירי לי, איך שנינו שלחנו הודעה באותו זמן עם אותן שניות ? (אלא אם כן השניות תמיד 00 ?)

dana2909

New member
מי אמר מלחמה ולא קיבל?

אז סוף השבוע עבר, וטילים אין.. אמנם המסיכה עדיין איתי, אבל נראה לי שאנשים חוזרים לשגרה המשעממת. אפילו יום ראשון נראה מדכא כרגיל..

idanyd

New member
../images/Emo49.gif |תינוק| ../images/Emo20.gif - ../images/Emo42.gif בוקר טוב

בוקר עיראקי לכולכם. עידן - מה שמה של אחייניתך בישראל? אני היום חי על הקצה - באתי לעבודה בלי המסכה
. כן, אני יודע, הקו בין טפשות לאומץ הוא דק מאוד, אבל לא אכפת לי
לא ניתן לרודן העיראקי להכתיב את מהלך חיינו
אנחנו ישראלים גאים, לא נפולת של נמושות (או נמושת של נפולות, אני לא סגור על זה)
טוב, למען האמת אין לי כח להסחב עם זה באוטובוסים - מאוד לא נוח. אבל כשזה בא מתוך פסאודו-אידיאולוגיה (נסו להגיד את זה 5 פעמים מהר), זה נשמע הרבה יותר טוב.

Idan91

New member
אין לה שם בישראל.. ../images/Emo187.gif

היא גרה בארה"ב, ולפני כמה חודשים שמעתי שמתכננים לקרוא לה אמה, אבל יכול להיות שהם שינו את דעתם בינתיים..

אקווה

New member
אני רציתי

לקרוא לילדה שלי אמה.. אז בגלל שאין לי בינתיים אחת כזו, אני מאחלת המון מזל טוב, ומשתתפת בשמחת המשפחה המורחבת (חברי הפורום כמובן...)

mprb

New member
בוקר.......

אני עדיין חולה. הרופאים לא יודעים מה יש לי, או שעלת או דלקת ריאות. אז הם הביאו לי תרופה שמתאימה לשניהם אבל כמובן שיש לי פריחה אלירגית לתרופה
אז עכשיו אני עם תרופה חדשה + תרופה לאלרגיה. ולפחות קיבלתי עוד 5 ימי מחלה.

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר.

אחרי שהלכתי לישון ב3 לפנות בוקר (לא יכלתי להירדם!) לא ממש היה לי חשק ללכת לבי"ס, ניצלתי את היותי חולה וחזרתי לישון (כי אני לא יכולה ללכת חולה לבי"ס), וקמתי ב14.00, העיניין הוא שאני באמת חולה וסובלת מכאבי ראש עזם ואני מצוננת ורע לי ואופפ... אחרי כל ההתלוננויות- עידן, מזל טוב
שיהיה לכולם המשך יום נעים

De-Panther

New member
בוקר!! וקיבלתי את המחשב שלי../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

עכשיו האייסיקיו בו מעצבן אותי... הבנתי מה הבעיה אבל קשה להסביר אותה

למעלה