בוקר טוב.....

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב.....

מה שלומכם היום? אני מרגישה כאילו יום ראשון אבל יודעת שעוד מעט סופ"ש! איזה כיף זה!!!! אז, שיהיה לכולנו יום נפלא ומלא
אהה, מישהו ראה אתמול בערוץ VH1 את המופע של אנפלגד? אני בטעות שמתי לב שיש וזה היה ממש תענוג...

SlamminDino

New member
בוקר טוב כולם!!

כן, אני יודע שצהריים אבל לפי השעון בעולמי הורטואלי ( לו אני קורא דינוטרקס) רק בוקר... גם בניו יורק עכשיו האנשים מתחילים להתעורר ולצאת לרחובות כך שאני לא לבד בנושא. רציתי להגיד כמה מילים טובות על הלהקה בכך שיש להם יתרון גדול על פני להקות אחרות. מלבד שהבנות חמודות וג'ים הוא סמל גבריות לא נורמלי (ג'ימי המלך!!) לקורז יש את היכולת לבצע את השירים ברמה הגבוהה ביותר גם בהופעות חיות ובעצם אף יותר טוב. הרבה פעמים אנו מתבאסים שמשמיעים לנו ברדיו שיר שנלקח מהופעה חיה וזוהי מעלתם הגדולה של הקורז שבמקום שנרגיש ששדדו אותנו ברדיו אנו שמחים!! הביצועים ל Radio ו Runaway הם פשוט נהדרים בהופעה החיה ובינינו-- זה אחד הדברים שמפרידים בין להקה טובה ומפורסמת ללהקה פשוט גדולה ואיכותית , לשם משתייכים הקורז ומעריציהם. תמשיכו לשמוע את המוזיקה הטובה וליהנות מהחיים!

AndreaCorr ©

New member
צהריים טובים ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

אכן דינו צודק... אין להקה שיכולה לבצע שירים בהופעה חיה כמו
. Radio למשל נשמע יפה בשתי הגירסאות, אבל הגירסא של האנפלאגד היא פשוט....
וQueen Of Hollywood אין בכלל מה לדבר... הגירסא האנפלאגד פשוט אחד השירים היותר מדהימים ששמעתי בחיים שלי!

מירי באיזה שעה היה את המופע,

לא היה רשום שום דבר במדריך תוכניות על הופעה של הקורס. לא משנה שיש לי את הdvd של ההופעה, עדיין הייתי רואה אותה עוד פעם למרות שההופעה בטלוזיה מקוצרת.

mprb

New member
בסביבות 23:00

אני שמתי לב אליה רק בסביבות 23:20. במקרה הטלווזיה הייתה פתוחה! אני גם ראיתי ת'מופע מלא פעמים אבל זה עדיין כיף לראות אותם... וזה ממש מעצבן שהם לא שמים את כל המופע

למעלה