בוקר טוב..

mprb

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב..

מה שלומכם????? אצלי הכל טוב חוצמזה שקררררר ללליייייי תקשיבו- התקשרתי לגלגל"ץ וביקשתי לדבר עם הדס אהרון. היא אמרה לי שהיא לא מנהלת שום מועדוןמעריצים של הקורס.. אמיר- אתה יכול לבדוק שוב עם ה"מקור " שלך????

amirhorev

New member
מה באמת????

אז כנראה שהמקור שלי הוא פשוט שקרן... זה ההודעה הראשונה שהוא רשם לי- yoavl1 אחי, יש לנו את אותו הטעם במוזיקה. אני גם מאוד אוהב את הקורס ואני מכיר את מנהלת מועדון המעריצים שלהם בארץ. וסימפלי רד - כבוד!! שיהיה גיוס נעים. מתי? יואב __________________________________ ואחרי זה אני שלחתי לו הודעה פרטית- הודעה מ: amirhorev אל: yoavl1 תאריך: 22/11/2002, שעה: 22:35:40 מי זאות המנלת מעריצים שלהם אתה יודע שיש להם פורום פה בתפוז ________________________________________ והוא ענה לי- הודעה מ: yoavl1 אל: amirhorev תאריך: 22/11/2002, שעה: 22:39:13 המנהלת של מועדון המעריצים שלהם, שמה הדס אהרון, והיא שדרנית בגלגל"צ. וכן, אני יודע... ________________________________________ ומאז אני שולח לה מיליון הודעות שיבוא לפורום שלנו ויתן לנו עוד פרטים... אבל הוא לא עונה לי.....

mprb

New member
אני לא יודעת מה להגיד לך....

הוא כנראה עבד עיך או שמישהו עבד עליו.... כי היא אמרה שהיא לא יודעת על מה אני מדברת..

amirhorev

New member
עוד משהו

רשמתי ליואב בפורום של שלמה ארצי- יואב.....ו amirhorev ו המנהלת של הפורום שלנו התקשרה היום להדס הארון והיא אמרה לה שהיא לא מנהלת שום מועדון מעריצים..... ------------------------------------------------------- זה מה שהוא החזיר לי ברצינות?ו yoavl1 ו היא אמרה לי שהיא וחבר שלה מנהלים את המועדון מעריצים שלהם והם מתכננים להתחיל במאמצים להביא אותם ארצה. היא אפילו אמרה לי שכבר נקבע תאריך בעבר והוא נדחה למועד לא ידוע.

mprb

New member
אתה יכול להגיד לו ליצור איתי קשר???

אני לא רוצה לפנות אליו שלא יחשוב שאנחנו מתנפלים עליו...

למעלה