בוקר טוב

JoNy007

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב

איזה כייף יורד גשם...כבר שכחתי מה זה גשם. אז לא לשכוח לקחת

nutmeg

New member
מה גשם? איפה גשם?

פה יש רק עננים שעושים "כאילו". חצופים!

Idan91

New member
לא יודעת, עוד לא יצאתי מהבית..

ישנתי 13 שעות. אח, איזה כיף.

dana2909

New member
13 שעות???

מה זה ??? מה הולך פה??? איך אתה מסביר את השחיתות הזאת, ועוד באמצע השבוע! לא תגיד יום שבת... אני הגעתי למסקנה שאין לכם מספיק תעסוקה.. תגיעו לפה.. נפעיל אתכם... 13 שעות... בקושי 6 שעות ישנתי והוא חורפ לי 13 שעות, אין צדק בעולם..

Idan91

New member
א. אני בת. ../images/Emo187.gif

ב. היום זה יום עבודה, בד"כ אני מתחילה בעשר, אבל היום יש איזה משהו, ואני אמורה להתחיל מאוחר יותר. ג. מאחר שהיום יום עבודה, לא היו לי אתמול בלילה שיעורי בית להיום, לכן יכולתי להרשות לעצמי לישון כבר בשמונה בערב, וקמתי היום בתשע ורבע.

dana2909

New member
כמו שאמרה השכנה

של שקע ותקע.. סחטין עליכום!! הלוואי והיה לי הזמן והסבלנות לישון ככה באמצע שבוע...

maayan15

New member
חיחי..איזה כיף!!!

גבריאותיי ורבותיי אני סוף סוף סיימתי לקרוא את הספר ה´אלוהים יודע איך אפשר לתאר אותו´ הזה!....אז לא שזה מעניין אותכם אבל הספר (למרות תיאור מוגזם ביותר של הנוף) לא רע בכלל....מעניין, מיוחד, מוזר....קצת מאכזב אבל..לא משנה... וכאם יהיה המקום להגיד תודה רבה! לדור שברוב נדיבותו שלח את עבודתו....שבה נעזרתי...(רק שתדע- אם אני לךא מקבלת מעל 90 זה על אחריותך!
)

רמאים כולכם !

בגילכם לא היה לנו אינטרנט, וחברים ששלחו עבודות, ואנשים שכתבו בשבילנו את סיכומי הספר. אנחנו היינו צריכים ממש להעתיק בבחינה, ולא סתם לרמות מאחורי הקלעים, כמו פושע זוטר. תתביישו.

למעלה