בוקר טוב!! שיהיה שבוע מוצלח, שהאדום יהיה בריא כבר, ושיגיע הסופ"ש...
מ מיצה נבים New member 17/2/08 #1 ../images/Emo42.gifבוקר טוב!! שיהיה שבוע מוצלח, שהאדום יהיה בריא כבר, ושיגיע הסופ"ש...
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 17/2/08 #2 זה הכל? ../images/Emo11.gif <היה> שבוע מוצלח הבראתי לחלוטין <אני גם אדום > ואחרי שעוברים את יום א', סופ"ש אוטוטו מגיע תבלו
זה הכל? ../images/Emo11.gif <היה> שבוע מוצלח הבראתי לחלוטין <אני גם אדום > ואחרי שעוברים את יום א', סופ"ש אוטוטו מגיע תבלו
ש שרשירית New member 17/2/08 #4 בוקר מקסים ../images/Emo13.gif אוחחח, היה סופשבוע מעולה. בטוח שגם סופשבוע הקרוב יהיה הכי טוב שיש
א אני כבר באה New member 17/2/08 #6 בוקר טוב עולם, יש ברבורים באגם...... סתם שיר ששמעתי הבוקר. שיהיה שבוע מקסים לכולנו, איך עבר וולנטיין? אנחנו בכוננות שלג ממחר. איזה כיייף ..........................
בוקר טוב עולם, יש ברבורים באגם...... סתם שיר ששמעתי הבוקר. שיהיה שבוע מקסים לכולנו, איך עבר וולנטיין? אנחנו בכוננות שלג ממחר. איזה כיייף ..........................
נ נעה שבדרך New member 17/2/08 #18 שי!!!! ../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo210.gif../images/Emo124.gif../images/Emo193.gif תבריא כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי הרגשה שהדרבי היום יעשה פלאים.. אל תשכח לעשות חימום שלא ימתחלך שריר במשחק! תיהיה בריא מותק!
שי!!!! ../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo210.gif../images/Emo124.gif../images/Emo193.gif תבריא כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי הרגשה שהדרבי היום יעשה פלאים.. אל תשכח לעשות חימום שלא ימתחלך שריר במשחק! תיהיה בריא מותק!
R rrredshay New member 17/2/08 #7 בוקר טוב../images/Emo42.gif הצלת עכשיו את היחסים שלנו ממשבר קשה - איך הצלחת לשכוח את הדרבי?????
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 17/2/08 #9 שמת ../images/Emo23.gif שזה נעשה בעקבות פעולת תיווך... אין על התרופה הזו... ע"ע אתמול
R rrredshay New member 17/2/08 #13 שמתי לב אחי האדום...../images/Emo13.gif לא רציתי להדגיש את זה כדי שלא תהיה החמרה..-) ובהחלט אין תרופה טובה יותר..
שמתי לב אחי האדום...../images/Emo13.gif לא רציתי להדגיש את זה כדי שלא תהיה החמרה..-) ובהחלט אין תרופה טובה יותר..
מ מיצה נבים New member 17/2/08 #10 ../images/Emo123.gifקודם כל תגיד תודה על הסופ"ש אחר כך אני אחשוב אם בכלל לדבר איתך על הדרבי... נראה לי שאתה לא כ"כ רוצה שינצחו היום.
../images/Emo123.gifקודם כל תגיד תודה על הסופ"ש אחר כך אני אחשוב אם בכלל לדבר איתך על הדרבי... נראה לי שאתה לא כ"כ רוצה שינצחו היום.
R rrredshay New member 17/2/08 #14 עד כמה שזכור לי.... בסוף הערב את היית צריכה להגיד תודה.... וחוץ מזה, את יודעת שיש דברים שלא משחקים איתם... אני ככה קרוב להלשין למשפחה.... המנוי שלך בסכנה.
עד כמה שזכור לי.... בסוף הערב את היית צריכה להגיד תודה.... וחוץ מזה, את יודעת שיש דברים שלא משחקים איתם... אני ככה קרוב להלשין למשפחה.... המנוי שלך בסכנה.
מ מיצה נבים New member 17/2/08 #16 כנראה שהזיכרון שלך לוקה בחסר, לא זכור לי שסבלת נורא (שלא באשמתי, אני הצעתי לסגת), ולגבי המשפחה- שים את המנוי בסכנה, נראה לי שלא רק המנוי בסכנה בקצב הזה...
כנראה שהזיכרון שלך לוקה בחסר, לא זכור לי שסבלת נורא (שלא באשמתי, אני הצעתי לסגת), ולגבי המשפחה- שים את המנוי בסכנה, נראה לי שלא רק המנוי בסכנה בקצב הזה...
B Bubble Girl 27 New member 17/2/08 #11 בוקר אור../images/Emo42.gif תמונה יפה שלך שייקה... שיהיה יום מדהים ושבוע מוצלח פורה ומלאאאא באור!
ג גרושה ומאושרת New member 17/2/08 #15 בוקר נפלא ושבוע מצויין לכולכם שהחולים יבריאו במהרה והבריאים ישארו בריאים
נ נעה שבדרך New member 17/2/08 #17 בוקר אור! בריאות והצלחה - בכל מה שבא השבוע... וגם בדרבי (מפרגנת! בכיף! למה לא..) יאלה קדימה! הלוואי שיהיה שבוע מבריק ומדהים! ורק בריאות.
בוקר אור! בריאות והצלחה - בכל מה שבא השבוע... וגם בדרבי (מפרגנת! בכיף! למה לא..) יאלה קדימה! הלוואי שיהיה שבוע מבריק ומדהים! ורק בריאות.
ר רק שיר New member 17/2/08 #20 צהריים נפלאים../images/Emo70.gif היה לי סופשבוע מדהים ושבוע שחלף בכלל היה הגעתי למסקנה- נורא כיף לי עם ערימת ילדים בשבת אחת היה אחד שהסתובב לו כמו אב בית על המשמר בחצר הירוקה וכל הקטנקטנים עשו מה שהוא אמר.
צהריים נפלאים../images/Emo70.gif היה לי סופשבוע מדהים ושבוע שחלף בכלל היה הגעתי למסקנה- נורא כיף לי עם ערימת ילדים בשבת אחת היה אחד שהסתובב לו כמו אב בית על המשמר בחצר הירוקה וכל הקטנקטנים עשו מה שהוא אמר.