בוקר טוב יום שני, תחילת השבוע.. מתי כבר יום חמישי? שיהיה לכולנו יום קסום ונפלא בוקר טוב ישראל
נ ניקי35 New member 11/2/08 #1 ../images/Emo42.gif בוקר טוב יום שני, תחילת השבוע.. מתי כבר יום חמישי? שיהיה לכולנו יום קסום ונפלא בוקר טוב ישראל
../images/Emo42.gif בוקר טוב יום שני, תחילת השבוע.. מתי כבר יום חמישי? שיהיה לכולנו יום קסום ונפלא בוקר טוב ישראל
י יוני יולי New member 11/2/08 #3 בוקר טוב נאחל לשיעול להעלם לנזלת להתייבש ולכל החולים שיבריאו. יום נפלא.
T tintong New member 12/2/08 #11 ככה.. בלי שתרגישי ......00.05 זמן אמת.. מגניב לך דקסמול סינוס לילה במינון גבוה....שתיתעוררי מיובשת לגמרי.. עוד מעט אני אלך וישמע את קולך בדימיוני .. (עוד אחות שהעלימו לי)
ככה.. בלי שתרגישי ......00.05 זמן אמת.. מגניב לך דקסמול סינוס לילה במינון גבוה....שתיתעוררי מיובשת לגמרי.. עוד מעט אני אלך וישמע את קולך בדימיוני .. (עוד אחות שהעלימו לי)
R ramoni1 New member 11/2/08 #4 בוקר טוב לכולם אחלה יום שיהיה חמים בלב וחמים ביפנים. וואלה השירשור הכי חם שיש.... שירשור הבוקר... וטינגי יתגעגעתייייי
בוקר טוב לכולם אחלה יום שיהיה חמים בלב וחמים ביפנים. וואלה השירשור הכי חם שיש.... שירשור הבוקר... וטינגי יתגעגעתייייי
T tintong New member 12/2/08 #10 אתה.. מה אני יגיד אני . אני געגעגעגעגעג כבר הרבה זמן.... יאלה בקרוב ....חברותה..
ש שוב מתחילה מחדש New member 11/2/08 #5 דווקא לא רוצה שיגיע יום חמישי יש לי עוד כמה ימים טובים לפני זה לעבוד הבוקר אני שולחת חיבוק חם ואוהב לצפונית שלי שזקוקה לו
דווקא לא רוצה שיגיע יום חמישי יש לי עוד כמה ימים טובים לפני זה לעבוד הבוקר אני שולחת חיבוק חם ואוהב לצפונית שלי שזקוקה לו
א אמא בוטנית New member 11/2/08 #8 בוקר טוב../images/Emo42.gif גיליתי שבקשה שמחכה לי כבר חודש ( ) לא נעשתה מעצמה (אני בשוק ) ומסתבר שאני באשכרה אצטרך לקרוא את 100 עמודי ז&^*^% השכל האלה ואפילו להתייחס אליהם! אבל יש דברים חיוביים - הקטן בריא . ללא ספק דבר גדול (ונדיר )
בוקר טוב../images/Emo42.gif גיליתי שבקשה שמחכה לי כבר חודש ( ) לא נעשתה מעצמה (אני בשוק ) ומסתבר שאני באשכרה אצטרך לקרוא את 100 עמודי ז&^*^% השכל האלה ואפילו להתייחס אליהם! אבל יש דברים חיוביים - הקטן בריא . ללא ספק דבר גדול (ונדיר )