בוקר טוב שיהיה שבוע מצויין
א א פרסקי New member 23/7/07 #3 גם אותך זרקו מהמיטה?? ואחלה שעה 5:55 נו טוב או שהולכת למשמרת מוקדמת או שמשהי קמה עם חיוך ובאמת שבוע מצויין לכולם
גם אותך זרקו מהמיטה?? ואחלה שעה 5:55 נו טוב או שהולכת למשמרת מוקדמת או שמשהי קמה עם חיוך ובאמת שבוע מצויין לכולם
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 23/7/07 #4 לא הבנת היא מצאה מישהו שכבר זרק אותה מהמיטה מוקדם כדי להכין לו קפה
ו והלאה וכאן New member 23/7/07 #5 בוקר אור../images/Emo42.gif היום אחרי העבודה אני נוסעת לעיר הגדולה, לחגוג יומולדת לשמ"מית האהובה ו... מחר לפנות בוקר אחותי חוזרת מהודו!!!!!!!!!! (נוסעת להביא אותה מהשדה הביתה). איזה כיף
בוקר אור../images/Emo42.gif היום אחרי העבודה אני נוסעת לעיר הגדולה, לחגוג יומולדת לשמ"מית האהובה ו... מחר לפנות בוקר אחותי חוזרת מהודו!!!!!!!!!! (נוסעת להביא אותה מהשדה הביתה). איזה כיף
ר רומנteaת New member 23/7/07 #7 חשבתי שרק ביו ספטמבר ליוני הבוקר מתחיל לפני שש... אבל לא נהרוס לך את המצברוח בוקר טוב...
F felka New member 23/7/07 #12 בוקר אור ../images/Emo42.gif תגידי מיצה או שאני פספסתי משהו לגבי זה שהסתיימו לך התחייבויות או שאני פשוט לא מבין למה את קמה לפתי 10.... האם מזל טוב?
בוקר אור ../images/Emo42.gif תגידי מיצה או שאני פספסתי משהו לגבי זה שהסתיימו לך התחייבויות או שאני פשוט לא מבין למה את קמה לפתי 10.... האם מזל טוב?
א א פרסקי New member 23/7/07 #13 פלקהההה מה לא הבנת היא לא קמה היא חזרה בשעה הזו הביתה כתבה שירשור בוקר טוב והלכה לישון...
ש שוב מתחילה מחדש New member 23/7/07 #14 או../images/Emo70.gif סוף סוף מישהו הבין חברים, זו השעה שהיא חזרה מהבילוי והלכה לישון... בוקר טוב לכולם אני מחכה בקוצר רוח לאחר הצהריים, והלאה באה לקפל לי כביסה
או../images/Emo70.gif סוף סוף מישהו הבין חברים, זו השעה שהיא חזרה מהבילוי והלכה לישון... בוקר טוב לכולם אני מחכה בקוצר רוח לאחר הצהריים, והלאה באה לקפל לי כביסה
מ מיצה נבים New member 23/7/07 #15 ../images/Emo6.gif בילוי, כן, בדיוק... חזרתי מהבילוי... נכון... בילוי... חזרתי מהעבודה חמודים שכמוכם, בוקר טוב ישראל פעם שנייה היום...
../images/Emo6.gif בילוי, כן, בדיוק... חזרתי מהבילוי... נכון... בילוי... חזרתי מהעבודה חמודים שכמוכם, בוקר טוב ישראל פעם שנייה היום...
B Bubble Girl 27 New member 23/7/07 #17 עוד פעם היית בצומת? מאמי אמרתי לך די רוקקקקקקקקקקקסן יו דונט הב טו פוט און דה רד לייט! אני אציל אותך בובה לא עוד חיים קשים בצומת!
עוד פעם היית בצומת? מאמי אמרתי לך די רוקקקקקקקקקקקסן יו דונט הב טו פוט און דה רד לייט! אני אציל אותך בובה לא עוד חיים קשים בצומת!
F felka New member 23/7/07 #22 אמרתי כבר.. איזו נצלנית ...מתי את מגייסת אותי לא לוקח יקר ... 80 - 90 $ לשעה .... אקדמית ....
מ מיצה נבים New member 23/7/07 #18 עלית על הדפקט שלי פלקה... אני לא יכולה לשקר. מי ייקח אותי ככה, מי?????????????????????