בוקר טוב עולם - יום שלישי 2 טוב

בקרוב סוכני מודיעין במחוז כורדיסטאן

דיווח איראני: ישראל תפעיל 6 מל"טים בעיראק רשת פרס טי.וי טוענת שצה"ל יציב בקרוב סוכני מודיעין במחוז כורדיסטאן, בתמורה ללימודים בחינם באוניברסיטאות בארץ

על הדבש ועל העוקץ

עד שלא נראה כאן באמת סטודנטים כורדים - מכאן והלאה כול הידיעה הזאת בגדר של פנטזיה פרסית ואם כן - ברוכים הבאים ואולי יזדמן לנו להכיר את הסטודנטים

hemiitz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

KURDI10

New member
נידמה לי שדיברנו על כך בעבר הכל

עניין של אינטרסים והגיע הזמן !

הודעת הפורום - סוף שבוע נפרדים מהפורום

וזה סופי
בצער רב וביגון הנהלת תפוז אנשים מודיעה על סגירת הפורום במידה ועד סוף השבוע לא יהיה מי שיקח על עצמו את ניהול הפורום הצעתי ובקשתי לחזור לניהול הפורום נדחתה על הסף וזאת הגזרה המרה שהטילים על הפורום ועל הקהילת הכורדים מכאן אין לי מה להוסיף עמנואלה

hemiitz

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo266.gif ../images/Emo266.gif../images/Emo23.gifטוב חבל אבל זה מה יש

נתארגן בפייסבוק.........יללה
כולם לפייס ....

KURDI10

New member
לא חסר תחליפים ! תמיד ימצא מקום

אפילו בהרים הכורדים ניפגשים ,ולא משנה מה מזג האוויר !חחחחחחחחחחחחח

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif וואו, רק עכשו אני רואה את זה

עמנואלה למה קבלת תשובה שלילית?

hemiitz

New member
תהיו שמחים לא קרה דבר נורא

האינטרס שלנו הוא שווה לאינטרס של תפוז,אכן נמצא את המקום המתאים לנו,ויש לא מעט מקומות שאנחנו פעילים לנושא העדה, תפוז תודה לכם על הכול,למרות שאלה הימים האחרונים של הפורום, מגיע גם לכם תודה על ההיזדמנות שנתתם לנו,
לתפוז
לתפוז

like - תודה רבה לתפוז אנשים היה נעים ../images/Emo2.gif

היה טוב השהות וגלישה באתר - טוב שהיה וחבל שנגמר
קדימה אני מצתרפת לקבוצה שלנו הגדולה בפייסבוק

hemiitz

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה,בקרוב יהיה הפתעה ../images/Emo140.gif

לא פייר../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למעלה