בוקר טוב - יום שלישי פעמיים כי טוב

../images/Emo42.gifבוקר טוב - יום שלישי פעמיים כי טוב../images/Emo140.gif

הבוקר התעוררתי מוקדם כמה כייף ככה לשתות קפה של הבוקר בחוץ בגינה לשמוע את ציוץ הציפורים - רק חסרה הזריחה ואיזה קוקוריקו של תרנגולים והאווירה מושלמת.... בת"א הבתים מסתירים את הטבע נו טוב מאיילה שיהיה ככה - אווירה עירונית תל אביבית מצויה

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif תודה בראת כלתי, כיפי בש אילה

עסוקה מאוד מאוד, מתמרנת בין המשפחה, חברים, עבודה, בלוג, פורומים, סדנאת קונדיטוריה שאני עוברת ועוד ועוד אבל נהנית מכל רגע.

וביום השלישי הוא יצר את היבשת

את העמק את ההר ואת הים ונטע הרבה עצים וגם שתל פרחים ודשא שהפליאו את העין ביופיים ויהי ערב ויהי בוקר יום שלישי

בוקר טוב לכם חברים וחברות../images/Emo13.gif

כל יום יש לי משהו אחר לעשות אז תסלחו לי שאני לא נמצאת הרבה בפורום
היום יש לי מסיבת סיום לבת שלי המסיבה מתחילה ממש מוקדם אווווף לא נותנים להתארגן נורמלי
מה אני יגיד לכם ממש מרגש
שנזכה תמיד לראות רק דברים טובים בחיים

בשעה טובה ומוצלחת שתהיה מסיבה מסיבתית

יאללה החופש הגדול מתחיל ואמן שנזכה לראות בכול יום רק דברים טובים נחמדים ומבורכים תהנו לכם במסיבה

קולולווושש../images/Emo194.gifבת בבית אור../images/Emo62.gif בבית ../images/Emo82.gif

מזל טוב וסימן טוב
כן ירבו בנות ובנים בישראל - אמן !!!

מזל טוב לדודה שרל'ה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב קולולולולוששששששששש
מזל טוב להולדת הגוזל מי ייתן ותראו רק נחת ומזל ילדים זה שמחה-כך אמר הזמר המהולל שלמה בר אז תדעו שמחה אין קץ למרות שעכשיו אתם הולכים לטפס הרבה על העץ ותשכחו מהמילה ספונטני כי מעכשיו לכל יציאה דרושה "נני. מספיק שיצאתם מפתח הדלת צריך לקרוא מיד למטפלת ואם כבר הגוזל איתכם כמה דברים צריך לקחת "השם ירחם" בגדים, טיטולים, בקבוקים מטרנה ועוד דברים כאלו "וועלנה" אבל אתם יודעים אין כמו צחוק ילדים מתגלגל אז שישמור אותו תמיד האל ומה עוד נאחל? שתוסיפו עוד שמות לתעודת הזהות כי ילדים הם העיקר והמהות הם הכוח והעתיד so we wish you a lot off kids אז נריע לכבודכם הידד כי גוזל היום נולד.

hemiitz

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifסימן טוב ומזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

למעלה