בוקר טוב בוקר אור,

../images/Emo42.gifבוקר טוב בוקר אור,

בעוד שבועיים אנחנו יוצאים לחופשה מרוכזת של שבוע. ז"א שבשיא הקיץ שיא החום, החופש הגדול, והמצב הבטחוני הלא מזהיר, הספריה העירונית שהיא מרכז לתרבות הפנאי, והיא שוקקת חיים בעונה זו ילדים ונוער משחקים בעמדות האינטרנט, המשחקיה משמשת פרט להנאה שבמחק ובקריאה גם מפלט מהחום לפעוטות, ולא לדבר על חובבי הספר והידע השונים - תהיה סגורה. שלא יהיו אי הבנות אהנה מכל רגע בחופשה, אבל לדעתי לא הכרחי ולא הוגן כלפי ציבור המשתמשים בשרותי הספריה, (למרות שניתן לקחת ספר נוסף לתקופה זו). וכבר העלתי נושא סגירת הספריה לקהל בעבר ליום, אבל שבוע? וכבר היו דברים מעולם, ובכל זאת לא נראה לי...

חייםלוי

Member
מנהל
ואצלנו סוגרים לעשרה ימים את הספריה

ואת כל האוניברסיטה גם בעוד שבועיים. אני עוד אמשיך את החופשה עד ספטמבר. לדעתי ספריה צריכה להיות פתוחה כל הזמן. מי שסוגר רוצה להרוויח כסף בכך שהחשמל, המיזוג וכד' לא פועלים. אבל ספריה ובמיוחד ספריה עירונית צריכה להישאר פתוחה.

אלינקה

New member
ואנחנו פתוחים בלי הפסקה

חוץ מט' באב האמת מתאיםלי שלא סגור ואני יכולה לקחת אתהחופש שלי מתי שאני רוצה רק חבל שהילד שלי בבית לחודשים

perhay

New member
ואצלנו עברנו מחופשה מרוכזת

לחופשה בתורנות. מיום ראשון זה היינו אמורים לצאת לשבועיים חופש כל עובדי המועצה, אבל עקב המצב הוחלט שהמוצעה תמשיך לספק את כל השירותים לתושבים, כולל ספריה. ואכן, למזלנו, יחידים ומשפחות פונות אלינו ושמחו לדעת שבסופו של דבר החופשה המרוכזת התבטלה.

חוטהשני

New member
ואותי כל פעם זה משגע.. שהספריות בהרבה ערים סגורות בחול המועד.. דווקא בתקופה בה היתי תמיד מגיעה לחופשות הביתה - לא יכלתי ללכת לספריה לקחת ספרים.. דווקא כשיש לי סוף סוף זמן לבלות בספריה העירונית - היא סגורה.. ואגב, כמדומני בעבר בחול המועד הספריה כן היתה פתוחה לכמה שעות.. אני מניחה שההסדר החדש התחיל כשבעיריות התחילו לצאת בחול המועד לחופשה מרוכזת.. אולי באמת שווה להציע לרשות שלכם להנהיג תורנות בחופשות - כדי שהספריה תשאר פתוחה לקהל הרחב..

אלינקה

New member
אצלנו תמיד פתוח בכל המועד

אבלרק בבקר הספריה שלנו פתוחה 7 ימיםבשבוע חוץ מחגים וערבי חגים ויום הספרן

חוטהשני

New member
אצלכם זה באמת משהו מיוחד... וחבל שבעיריות אחרות לא מתחשבים בשעות הפנאי של הציבור ../images/Emo10.gif באמת, מה את עושה עם הילד בחופש ? האם את לא יכולה להביא אותו לעבודה ??

אלינקה

New member
הילד בבית עם המטפלת

אבליש לי עכשיו שבוע חופש ובסוףאוגוסט עוד אחד אני לא יכולה להביא אותו כי הוא כלהזמן ירצה אותי

חוטהשני

New member
הבנתי.. אני עכשיו חודש וקצת בחופש בבית.. אבל מצד שני בתחילת השנה אני חייבת להיות בעבודה ואין לי אפשרות לבחור הרבה.. אם כי בתחילת השנה (כיתה א') היו לי המון שעות נוספות.. אז הסתדרתי עם העבודה ויכלתי להיות עם הילדה בטקס התחלת השנה..

למעלה