בוקר חדש

../images/Emo42.gif בוקר חדש

יום חדש שבוע חדש... "השקט של הלילה בקורי החשיבה מתמוסס לאט בתוך ההמולה צלילים נוגים של שיר ישן נוגעים בנשמה של שיר ישן..."

יאללה תתעוררו מה זה הבוקר טוב הזה?

תתחילו לשיר תתחילו לרקוד ונא לכתוב הגיגים ולא רק ברכות .

נעם34

New member
רגע רגע רגע

לא למהר , חוץ מזה רק עכשיו התעוררתי אז אולי עדיף להשאיר את השירים והריקודים למצב יותר מאופס. מצד שני אני במצב צבירה לא מאופס רוב הזמן אז אולי זה לא משנה...

נעם כל אחד והמזל שלו - לקום בשעה כזו

אךךךךךךךךךךךךךךךך אפילו בחופש אני לא ישנה עד שעות כאלו. איזה כייף לך. אני שוקלת לעשות הסבה ולהיות מורה, מה דעתכם??

נעם34

New member
אמנם הרבה חופש

אבל משכורת על הפנים והורים על הראש בכל שעות היום והלילה - לא בטוח שזה כזה שווה. וכמובן שהם אף פעם לא מרוצים

touti

New member
אליה וקוץ בה

בשבת בדיוק דיברנו על זה, גיסי אומר שצריך ללמוד מקצוע איפה שיש כסף. אחותי אומרת שצריך ללמוד משהו שאוהבים גם אם אין בו כסף ויש שעושים מלאכתם קודש והשכר אומנם מועט אךך הייעוד, הערכים, ההשקעה, העבודה עם נפשות... אז בואי נגיד ששכר דירה וחשבונות זה לא הכל. יש גם מותרות נלוות, ובטח שיש מחיר שצריך לשלם עבור הייעוד, אבל זה לא שווה?

נעם34

New member
תראי

יש בזה המון סיפוק. אבל זה כותש רגשית לחיות על השקל כי העבודה לא מוערכת כלכלית. זו עבודה בלי שעות (המון שעות בבית, טלפונים בלי הפסקה - פעם התקשרו להורים שלי כשחשבו שאני שם בחמש וחצי בבוקר, ביקורי בית, הורים שמוזמנים לפגישות על זמני הפרטי , ישיבות ובדיקות מבחנים ווכו') חוץ מזה שאני משרתת סקטור שהוא תמיד לא מרוצה. ולא במצב הכלכלי שלי היום זה לא שווה. עשיתי ויתורים מאוד קשים כדי להוסיף 1000 ש"ח לתלוש - אני גרה בסוף העולם רחוק מהמשפחה והחברים יש לי קסאמים על הראש ואני גרה במקום שאני שונאת כי זה מה שיש הכי טוב באזור בנתונים הקיימים. היום לא הייתי הולכת ללמוד הוראה וכן אני לא מתביישת לומר שכסף זה דבר שעושה את החיים הרבה הרבה יותר קלים ונמאס לי מחיים קשים.

למעלה