בוקר אור

s h u r i k

New member
בעעעעעעעעעעעע

היום תוצאות של בדיקות דם, אני כולי בלחץ

s h u r i k

New member
אם המזל שלי

אני כבר לא יודע מה לחשוב...
אבל תודה בכל זאת

moon and sun

New member
רק עכשיו שמתי לב

לציטוט שלך בכרטיס. אני מתה על השיר הזה!!! ובכלל זאת הלהקה האהובה עליי!
יש לך אחלה טעם במוסיקה

s h u r i k

New member
את אוהבת את "אריה"

איזה יופי... זאת הלהקה הכי אהובה עליי!!! אני מת עליהם זה אחד השירים הכי אהובים עליי...

moon and sun

New member
אני מטורפת על "אריה"

יש לי את כל האלומים שלהם!!! חולה עליהם!!! אין כמוהם!!!

s h u r i k

New member
אני בריא כמו הפרה משוקולד פרה

הדם שלי נקי.... ומשום מה הוגדרתי כלא מעשן
איזה הקלה!!
תודה ששאלת

AeroSlash

New member
שאלה...

מה הקטע של אריה? משהו בסגנון maiden הגרסא הרוסית?

s h u r i k

New member
כן, משהו כזה

אם תישאלי את עומר הוא יגיד לך שאריה זה חיקוי זול של איירן מיידן וזה רק ביגלל שהם מופיעים עם חולצות של איירן מיידן!!

AeroSlash

New member
רק!?

ראיתי את הדיסקים שלהם, הסגנון כתיבה לא נחשב והסגנון בכלל לא נחשב? וגם אני אגיד שזה חיקוי לאיירון מאיידן, לא אגיד אבל שזה זול כי לא שמעתי.... מה שכן זה באמת חיקוי כי מאיידן היא המקורית, אבל חיקוי זה לא בהחלט דבר רע :))

s h u r i k

New member
../images/Emo46.gif

תיתני את הכבוד הראוי ל"אריה"
הם לא חיקוי.... עבור "חיקוי" הם הצליחו לא רע ויש להם המון שירים יפים!! וחוץ מיזה לא לרדת על אריה, הפ היו איתי בימים הכי גרועים שלי
ועזרו לי לעבור אותם!!

AeroSlash

New member
שורקה...

שים לב טוב למה שכתבתי בהודעה.. הדגשתי שאני לא אומרת שאריה זה רע כי עוד לא שמעתי.. אל תתנפל עלי, אני כולה אוספת נבלות מזערית בגודלה שלא יכולה להגן על עצמה מפני התקפותיו של איש המערות האכזר.... **מה עובר עלי?!?!?!?! משאית!?!?!? רכבת!?!?!? מטוס?!?!?!?**

s h u r i k

New member
חחחחחחח.... חמודה!!

סתם צחקתי!!
לא אכפת לי אם הם אפילו חיקוי של סליפקנוט.... אני אוהב אותם וזהו!!

AeroSlash

New member
../images/Emo9.gif

העיקר שאתה נהנה, למה האנשים לא מבינים אותי כשאני אומרת שאני אוהבת משהו וזהו וישר מתחילים לשאול דברים כמו:"איך אפשר להקשיב לרעש המטומטם הזה?! ואת קוראת לזה מוזיקה בכלל?! ואיך אפשר לשמוע משהו מבעד כל הדפיקות האלה על התופים?!" וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו

s h u r i k

New member
מוזר שהרעש המוזר הזה

ממשיך לגלגל מילארדים כבר קרוב ל30 שנים... מעניין למה, הרי זה רעש מוזר =/

AeroSlash

New member
חחחחחחחחחח

משמרות ניידים משנות ה-30 ביישוב היהודה [לא, אני בכלל לא משתחצנת בידע שלי בהיסטוריה].. המורה שלנו להיסטוריה שר לנו את השיר שהמציאו על הטנדרים האלה, אתם יודעם מה זה לראות בן אדם בן 60+++ עומר באמצע הכיתה ושר שיר משנות הפרווה או התותח!??!

למעלה