בוקר אור...

../images/Emo42.gif בוקר אור...

אמרו בוקר אור ושלום לקרן אור מנערת מחלום. חייכו היום בשמחה לקרן שמש עדינה,ענוגה... זמן איחול זמן ברכה יום קסום מלא אהבה.

בוקר טוב ונפלא לכולנו, הרבה בריאות

היום אני מודה לבורא עולם על ששמר עליי אתמול ועל שילדיי לא היו באוטו כש"המטומטם" נכנזס בריכבי מאחור. וכמו שאומרים אני מודה על הרע כשם שאני מודה לבורא עולם על הטוב. ברוך ה' שמדובר בפגיעות פח בלבד. למי שלא מעודכן עברתי תאונת דרכים אתמול. בסוף היה מפגש? נפגשתם בחוף הים?

מה שלומך מקסימית?

בטח הדבר הראשון שהיה לו להגיד זה : מטומטמת מי נתן לך רשיון? ככה נוהגים? מי עוצר ברמזור אדום היום? מה שמירת מרחק מה? למה עצרת את היית צריכה לנסוע לא לעמוד?! לא?!

אז ממש ממש ממש לא

הוא היה בסדר גמור, התנצל מיליון פעם. שאל לשלומי כל דקה ואפילו חברה שלו התקשרה כעבור שעה לברר האם הכל בסדר ואפילו הוא עוד התקשר בערב לברר איך אני מרגישה. אני עמדתי בפקק והוא לא שם לב ובא במהירות ופגע בי בעוצמה מאחור והעיף אותי עוד איזה מטר וחצי קדימה, ברוך ה' שהפקק התחיל להשתחרר ולא היה רכב לפניי אחרת היה מדובר בתאונת שרשרת. הוא בלחץ כ"כ מאחר ומדובר בתאונה המיליון שלו והרישיון נהיגה שלו על תנאי ואם הייתי ניגשת לבי"ח אז היתי צריכה גם לגשת למשטרה ואז הוא היה מסתבך. בקיצור ברוך ה' שמדובר אך ורק בפגיעות פח.

גמדים

New member
שבת מוברכת לכולם

שהיה הלכם שבת נעימה , יום ראשון כולם חוזרים לשגרה אז בהצלחה לכולם ושבת שלום

בוקר טוב

לא נפגשנו בסוף. גלמור גם היה עסוק אז ניצלתי את אחה"צ להשלמת קניות. עשיתי לבת שלי הפתעה וקניתי לה סלולרי (אני אתן לה ביום ראשון כשתעלה לאוטובוס לי-ם) מה קורה איתך? איך הראש?

שבלולה בוקר טוב בשעה13:30????

סחה עלייך......... ברוך ה' הראש בסדר טיפה כאב אתמול אבל סה"כ בסדר. הצוואר טיפ טיפה תפוס לי אבל גם זה ישתחרר ב"ה. שבת שלום לכולם

למעלה