בוקר אור...

../images/Emo42.gif בוקר אור...

השחר עלה, ענוג כ"כ. יום חדש מתחיל כמו בראשית... מניחה בחיקך מתנה, פרח אהבה. לוחשת באוזניך, תפילה ליום הבא....
שיהי'ה לכולנו יום קסום

../images/Emo140.gif זה זמן החיוך...

שתי פולניות נפגשות ברחוב. בז'יז'ינה א': "איפה היית?". בז'יז'ינה ב': "במכון יופי!". בז'יז'ינה א': "שאני מבינה שהיה סגור!".

../images/Emo13.gif../images/Emo6.gifחוצפן...

פולניה מעירה את בעלה באמצע הלילה. "מה קרה?", נבהל הבעל. "שום דבר....", אמרה אשתו, "..אני פשוט לא מבינה איך אפשר לישון עם משכורת כל כך נמוכה".

../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gifדאגה כנה

פולני אומר לבתו: "ילדתי היקרה,אל תתחתני עם הבחור הזה.הוא גם נכה,גם מכוער וגם יתום". הבת: "העיקר האהבה אבא,לא מעניין אותי המראה החיצוני ולא הרקע שלו". האב: "אני לא מדבר על זה.את לא חושבת שהוא סבל מספיק בחיים?".

../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo46.gifהי'ה שווה???

זוג פולנים עמדו בתור בבנק. לפניהם עמדה בלונדינית פצצה במיני. הפולני התחיל להזיל ריר בזמן שהוא דמיין אותו ואותה בפוזות מעניינות מיוחד. אחרי שהוא ואישתו יצאו מהבנק אישתו שאלה: "נו תגיד, היא הייתה שווה את זה?". בעלה: "שווה מה?". האישה: "את הסקנדל שתכף! תקבל!".

../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif חבר טוב...

שני פולנים מדברים. האחד: "החבר הכי טוב שלי לולק ברח עם אשתי". הפולני השני: "הוא עדיין החבר הכי טוב שלך?". הראשון: "כבר לא. הוא החזיר אותה".

../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gifלמה עושקים פנסיונרים???

מסתבר שהזקנים הם השולטים הבלעדיים במחצבים של המדינה: זהב בפה כסף בשערות, אבנים בכליות גז בקיבה עופרת ברגליים סוכר בדם סיד בעורקים סידן בראש פלטינה בברכיים וזגוגיות בעיניים...

למעלה