בואו שוב? נורא נהנתי בשרשור הראשון אני לא מצליחה להזכר מזה זאת התמונה הזאת, but i like it
T the mush New member 16/1/06 #1 ../images/Emo42.gifבואו שוב?../images/Emo13.gif נורא נהנתי בשרשור הראשון אני לא מצליחה להזכר מזה זאת התמונה הזאת, but i like it
../images/Emo42.gifבואו שוב?../images/Emo13.gif נורא נהנתי בשרשור הראשון אני לא מצליחה להזכר מזה זאת התמונה הזאת, but i like it
Y yaeltal12 New member 16/1/06 #3 איזה יופי! פה לכל אחת יש אראבסק בשמיים, האמת באטיטיוד גם לי יש כזה אבל בישר....
מ מרנינית New member 17/1/06 #10 טוב מה את רוצה... זאת בטוח תמונה מבית ספר רוסי כלשהו... אם בגיל כזה הן נראות ככה, תארי לך איך הן נראות כשהן בלהקה
טוב מה את רוצה... זאת בטוח תמונה מבית ספר רוסי כלשהו... אם בגיל כזה הן נראות ככה, תארי לך איך הן נראות כשהן בלהקה
S Swan ninetynine New member 16/1/06 #5 אמאלה ../images/Emo109.gif האישה בתמונה שמעל הבנות ממש מפחידה אותי!
ר רקדנית בלי הפסקה New member 16/1/06 #8 אחת****פויה לי|מכה את עצמי| ואממ התמונה היא חביבה כי היא אצילית כזו לא?
מ מרנינית New member 17/1/06 #11 פנו מקום לרוסים! ../images/Emo9.gif רקדנית שאני מאוווווד אוהבת מKirov Ballet