בגד ים

יעל י

New member
../images/Emo42.gif בגד ים ../images/Emo42.gif

מה יש לכן להגיד על הנושא.

שאני מתגעגעת לים מאד מאד

כאחת שבלתה את רוב ימיה בים במקום בתיכון, אני מאד מאד מתגעגעת.... לא הולכת היום כי זה כבר מגעיל ומלוכלך ומלא בביוב גם במים וגם בחול ובריכות אני לא כל כך מסמפטת. הכינרת כייפית אבל האבנים ממש מעצבנות אך עדיין מחכה שיגיע החופש כדי שניסע. דרך אגב, תמיד הלכתי עם ביקיני ולא סבלתי בגד ים שלם..... היום מטעמי צניעות קצת השתנו הפרופורציות ואם הייתי צריכה ללכת עם בגד ים ביקיני אז בכיף, אני כבר במצב שהייתי יכולה להרשות לעצמי רק לא לאכול לחם לפני ;)

jesie12

New member
תגידי פיצית

לחם מנפח אותך? מכת מצריים שלי הלחם הזה ואני לא יכולה בלי.

EFRATY10

New member
לי יש הרבה מכות מצרים.בראש וראשונה

שוקולד וגלידה.

ברור.....

אבל האמת, שכל דבר כמעט מנפח אותי. כל דבר שיש בו קמח אני אוהבת (בעיקר חלות ופיצות)- זה באמת קשה ומלחמה יומיומית. לחם אני כמעט ולא אוכלת אלא רק בשבת (במהלך השבוע זה פריכיות אורז או פתית)

jesie12

New member
אני חייבת לחם.

אני יכולה לחיות ימים שלמים מלחם + משהו פתית או פריכיות הורדתי מהתפריט בגלל הערך הגליקמי שלהם, הם ממילא לא מספקים לי את הצורך בלחם, אני לא נוגעת בפיצות.

../images/Emo45.gif לגבי פריכיות, ממש לא עושה את העבודה

וערך גלקימי גבוה. גם אני לא נוגעת בפיצות ובכלל משתדלת כמה שפחות עד בכלל לא לאכול דברים מקמח לבן. לחם משתדלת רק שיאור מקמח שיפון. ממלא, טעים, בריא ומשביע.

קשה לי עם בגדי ים

בעיקר בגלל שלא מוצאת בגד ים שיחזיק לי נורמאלי ויפה את ה"פרונט". מצאתי לי פתרון נפלא- יש לי מלא טייצים לספורט מבד כמו של בגד ים, לובשת גופיה שגם היא מבד מתאים, עם חזייה כמובן+ טייץ קצר מבד בגד ים. מאד נוח, יושב עלי יפה ואני מרגישה נוח להסתובב עם זה ולא להסתתר כל הזמן, לסדר את מה שבורח וכו'...

גם לי קשה עם בגד ים.בפעמים הבודדות

שאני הולכת לים ו/או לבריכה,אני שמה מכנסי ספורט מעל בגד הים, כדי "לטשטש" את הבטן.

יעל י

New member
אני כ"כ אבל כ"כ רוצה...

ולא מרשה לעצמי. לא במצבי הנוכחי.

jesie12

New member
אני לא ממש מרוצה מאיך שאני נראית בבגד ים

יש לי כפל עור מכוער בבטן ועור עודף בזרועות בגלל הירידה הגדולה, אבל לא מוותרת על התענוג, ובכלל, כשמדדתי אתמול טוניקה מדהימה בצבע אפרסק והמוכרת הציעה לי ללבוש אותה עם טייץ, סיפרתי שאני לא מעזה לצאת מהבית עם טייץ ואז נתנה לי למדוד אחד יצאתי מתא ההלבשה מבויישת ומהוססת "את לא מבינה שזה רק בראש שלך ואת נראית טוב"? השמנה שבי מסרבת לעזוב.

קודם כל, אני לא מקשיבה למוכרות

מבחינתי הן לא אובייקטיביות................. שנית, מעניין כמה נשים היו אומרות שהן מרוצות לגמרי מאיך שהן נראות בבגד ים ושלישית, המוכרת באמת אמרה משהו נכון, הכל בראש שלנו. אנחנו לא כוסיות על וצריך להשלים עם זה אבל אני חושבת שאם נגיד לעצמנו שאנחנו צריכות לאהוב את עצמנו עם מה שיש לנו ונכון שתמיד יש מקום לשיפור, זה יעלה את הבטחון העצמי והרי בסופו של דבר לא הכל עניין של רזה או שמנה.

בגד ים

אני הולכת עם בגד ים ושימות העולם ! יש לי ביקיני ושלם והלכתי אתמול עם השלם כי זה יותר נוח בטיולים. הבטחתי לעצמי שבסוף הירידה במשקל אני אקנה לעצמי עוד בגדים. בגד ים בעדיפות פחותה כי אני לא אוהבת ללכת לים רק לבריכה.

למעלה