אתר חדש נפתח

GuyDuer123

New member
../images/Emo42.gif אתר חדש נפתח ../images/Emo42.gif

לאחר די הרבה זמן ושינויי כיוון שהתרוצצו לי בראש (ובמחברות) הקמתי אתר. הוא קטן למדי, ובשלב זה הוא ממש מזערי למעשה... שמו בישראל הוא "פלנטיר". מקווה שתהנו. נ.ב - יש בו באג קטן אחד שאני לא יודע איך לסדר עדיין, וזה שכל פעם צריך לקודד לויזואלי מחדש. אשמח אם מישהו יפנה אלי בדוא"ל ויסביר לי מה לעשות.

גאנדAלף

New member
../images/Emo45.gif הבו גודל ל-G!

רעיון נהדר וביצוע מעולה! בעצם, כולנו מביטים על ארדא דרך פלנטיר. אני עוד זוכר את התכנון המקורי בזמנו, ´ארדאנטיבה´. בקשר לאירוח: נסה לפנות אל זרנוגה, שיקצה לך שטח אכסון נטול-פרסומות בשרת של אורט (כמו שנאארעמארדע מאוכסן). לגבי הקידוד, הוסף
<META HTTP-EQUIV="content-type" CONTENT="text/html; charset=ISO-8859-8">​
בראש כל עמוד.

GuyDuer123

New member
תודה רבה, הן על הביקורת והן על

העצות. אני מקווה שעכשיו העניין עם הקידוד הסתדר (בדקתי ולי זה עובד באופן אישי). אולי באמת אני אשלח משהו לזארן.

גאנדAלף

New member
על לא דבר

הקידוד של הדף הראשי שגוי. אגב, יש לך כמה שגיאות קטנות בכתיב הטנגוואר של שיר הפרשה, כגון שימוש ב-Vala במקום ב-Hwesta Sindarinwa לציון wh, ועוד זוטות.

GuyDuer123

New member
קידוד לא טוב? מה זאת אומרת?

בעניין שגיאות הכתיב בטנגוואר, עשיתי אותם די בכוונה למעשה. רציתי "לכתוב כמו ששומעים". לכן במקרים מסויימים (כמו ב what בעניין vala) לא כתבתי בצורה "תקנית". what נרשם כ wat (או אולי הייתי צריך לרשום בכלל wot) או דברים מעין זה. מה עוד שאני מעדיף (מבחינה אסתטית שלי) לרשום את who כ vala, hayarmen, וסימן קצר, בעניין השני.

גאנדAלף

New member
ישראלים הוגים wot (עם w קולית)

ההגיה הנכונה היא עם w אילמת, המתועתקת עם Hwesta Sindarinwa. הקידוד של הדף הראשי (index.html) הוא ISO-8859-1 במקום ISO-8859-8. wh באנגלית זה דיגרף, לא צרור עיצורים. הדיגרפים האנגליים (כגון sh, th, ph) נכתבים בטנגוואר ע"י אות יחידה.

bruinen

New member
אני מהתחלה אמרתי שהיופי בכתביו של

טולקין נובע בחלקו מפתחי המילוט שמשאירים מקום לקורא לפרש, להזדהות ולהנות מעולמו מנקודת מבטו! אחלה אתר!

ארו

New member
אהבתי !../images/Emo99.gif../images/Emo171.gif../images/Emo45.gif

אתר אישי, יפה ומהוקצע. שים לב שבהערות הצד שלך לפרשת השבוע יש סטיה בשורות (ואולי זה רק אצלי). בכח אופן, אם תסכים, אני רוצה להוסיף אותו לרשימת הקישורים שלנו כאן. ואגב - למה אתה לא משתתף בפורומנו ?
ארו - האחד אבי הפורום

yuvalr1

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אתר נפלא! עיצוב פשוט מדהים! כל הכבוד על היוזמה! שאלה קטנה: אחרי שתסיים עם שר הטבעות תעבור לסיל´? עצה קטנה: להפוך את הכותרות בעמוד הראשי לקישורים (הקדמה, פרשת השבוע, ארכיון, קישורים).

למעלה