אילת....

../images/Emo42.gifאילת....../images/Emo54.gif

אז ככה.... יום חמישי התחיל בכך שהייתי עם הצבא בשפיים, היה ממש כיף, ברור שמנח"לאווים זה רק צפוי, מה שהדביק אותי במשך כל הטיול בשיר "קרנבל בנח"ל"... על האוטובוס. נהג תימני, חיילת מרוקאית(לא אני...) וכל מה שאפשר לצפות, היה מצחיק, עברו להן 5 שעות והגענו, אני ואנה, לאילת החמה. טוב, משלמים לאכסנייה,ובלי בזבוז זמן מיותר יוצאים לבלות. ב MONKEYS היתה חרא הופעה של איזה להקה מגרמניה, ששרו שירים עכשויים , וגם זייפו פחד, אז עזבנו, טיילנו, הגענו ל PICK_UP שזה בר מגניב עם מוזיקה ישראלית. שתינו קצת מרגריטה טעימה, אני בטעם פסיפלורה ואנה בתות, ושיחקנו סנוקר- אני ניצחתי. יום שישי. בוקר. חם. ים כמובן. מים קפואים, אבל כל כך כיף, קצת שחינו, קצת נשרפתי, צחוקייה אחת גדולה, חזרנו לאכסנייה ב5 והלכנו לישון. קמנו ב10, ואחרי שאכלנו טיילנו בטיילת בתקווה שנמצא איפה לרקוד. למי שמכיר את הטיילת, יש שם מין לונה פארק מאפן עם ספינת פירטים כפולה מגניבה שעושה לופים מפה עד להודעה חדשה. עלינו, ובזמן שמסביבנו כולם צורחים אנחנו נקרעות מצחוק, כבר כאבה לי הבטן מרוב צחוק... אחרי חיפושים ממושכים התיישבנו בטיילת בבר נחמד על החוף. לאנה ולי נורא התחשק עוגת שוקולד, אבל נגמר, אז אמרנו-אז תביא מוס שוקולד, וגם זה לא במלאי, אז אמרנו- ראבאק, תביא אז סתם קצפת עם סירופ שוקולד, נשלם לך בכל זאת! ונחשו מה? גם הקצפת נגמרה. אז ישבנו שם קצת, ובטירוף של שוקולד קנינו כל אחת טילון קורנטו, וביחד חבילת שוקולד, ואכלנו. הלכנו לישון. קמנו עם כאב בטן, לונורא. יום שבת. הלכנו ברגל לריף הדולפינים, מרחק של 3 וחצי ק"מ מהאכסנייה. היה נעים, שיכשכנו רגליים במים עם הדולפינים, הדולפינה הצעירה שקוראים לה שיבה עשתהלנו פוזות,היא ממש מתוקה! וראינו את אגם רוטברג(זה השם?) שגם היתה בריף, מעניין למה, בעיקר שהחבר שלה תום אבני חי ושורץ שם(אופה טי נה ניי ניי....) בערב שוב נתנו צ'אנס ל MONKEYS אבל הגרמנים שוב היו שם, אז הלכנו ל LEVY"S ורקדנו קצת, אח"כ שוב הלכנו ל PICK_UP ושתינו קצת, הרבה, יותר מידי....אנה באה לשלם עם אשראי, ואמרו לנו- לא מקבלים אשראי. אז היא הלכהלחפש כספומט,ואחרי איזה שעה המסטולה הזאת חוזרת לי-"אני לא זוכרת את המספר של הכרטיס...." אז הלכתי לאכסנייה להביא כסף, כי פחדתי שהיא תלך לאיבוד או משהו, ושילמנו. ואז חשבנו משום מה "למה שלא נשחק סנוקר"....עכשיו, במצבנו, כשאנחנו בטוחות שהכיוון ישר ובעצם המקל עף שמאלה, זה לא משימה קלה.אנה ניצחה אותי(בקושי!) והובלתי אותה לאכסנייה. בדרך היא כמעט נפלה ואמרה "ששש....אל תזוזי רצפה, רצפה טובה..." ומאז אני צוחקת עליה. חזרנו בחמש וחצי לחדר, הלכנו לישון. יום ראשון ואחרון. חוף אלמוגים. צללנו עם שנורקל בשונית, היה מקסים, ראינו מלא פישיס. קניתי פסלון של פיניקס, וזהו. חזרנו הביתה. שוב לישון. ונגמר. היה טוב, וטוב שהיה.

DARK ANGEL14

New member
חחח נשמע../images/Emo15.gif

שעשית חיים בטירוף
מאיה אני מבינה שאת רוב זמנך באילת בילית שיכורה
משעשע
, הלונה פארק המעאפן הזה, רציתי גם לעשות את ה*דבר* הזה שמתהפך אבל בדיוק אכלתי ארוחת ערב+גלידה בד"ר לק- יאמי
ופחדתי שזה לא יעשה לי טוב
ואכן שיבה (למה יש לי הרגשה שזה עם א'
) מאד חמודה- ראיתי אותה מקרוב עם אמא שלה
, למה לא צללת עם הדולפינים

GothicAngel

New member
וואי עשית חיים../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

בע, גם לי בא לאילת. אבל זה יותר גיף שאת בת 18+, עם כל הקוקטיילים שהופכים אותך למשוגעת בלי בעיות... הו וול, כבר אמרו לי שאני שיכורה מטבעי. שמחה שנהנת, וברוך שובך

3נטוש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *מתה*

למעלה