איזה חום...

In Limbo

New member
../images/Emo42.gif איזה חום...

איור חדש. הערות והארות יתקבלו בשמחה (במיוחד לגבי הרקע, שאני לא כל כך יודעת מה לעשות איתו ובנתיים השארתי רקע של תמונה). רעות.

אקזוטי ויפה

אני אוהבת את המינימליזם של הדמות לעומת הירידה לפרטים בטקסטורה. השיער שלה יפה לאללה - אולי צריך להוסיף לו פרטים באיזור המצח. כמה הערות - הצל על איזור עצם הבריח לא אמין. הרקע פשוט מדי והים לא מעניין עם הגרדיאנט הזה. בכלל - בגרדיאנט הכללי אפשר להשקיע יותר. והביקיני קצת בורח לה, לא...?

In Limbo

New member
../images/Emo179.gif תודה רבה

הכוונה היתה רקע פשוט ככל שאפשר כדי שהפוקוס ילך לדמות. את חושבת שאפשר לוותר על איזור הצל בעצם הבריח? בקשר לבקיני
הוא לא בורח לה, זה אמור להיות צל, אז אני מבינה שהוא לא מספיק ברור.... תודה על ההערות הבונות!

לא, אל תוותרי על הצל

רק תשפצי אותו על טהרת הקו המינימליסטי שהלכת עליו. הרקע לא חשוב, שיהיה אפילו מטושטש, אבל הוא לא משהו בגלל הגרדיאנט ולגבי הביקיני - לא התכוונתי לקו השיזוף אלא לחיבור עם הרגל שזה נראה כאילו בורח לה ה***

yonabarak

New member
יפה

הבחורה יפה. הרקע קצת מחופף, כלומר עגלגל ופשוט. אני ממליץ לפחות ליישר את קו האופק של הים, כי כרגע הוא לא נראה אמין.

cha ching

New member
קו אופק?!

בשביל מה קו אופק?! אתה רואה אופק איפהשהו?!?!?! זה ליד איזה הר או סלע גדול...!!

בכל מקרה הגוש האפור הזה

לא נראה כמו כלום ורצוי שיעלם המאיזור כי הוא תופס תשומת לב לחינם. איור הבחורה יפה מאד!

cha ching

New member
הגוש האפור הזה חא נראה לי גמור..

ואגב- על הרקע: חבל שניכר ברקע שלא היה לך כוח לבצע אתה עבודה כמו שצריך ועשית אותה בכלליות מינימליסטית למדי. נא לשפר!

למעלה