אליךBabyBoy

המון תודה על הפורום הזה.אבל משהו דפוק פה ולא זז.אין חברים .אין שרשורים.ואין תגובות.אתה לא רוצה להפוך את זה לאתר הכרות ומובן ומצד שני הכל מת פה .אולי אם תתחיל יוזמות של הכרויות לדתיים גאים ולא פרשות שבוע ופוליטיקה אלא יותר דגש על עזרה לציבור הדתי והחרדי הגאה שתקוע בחייו ללא מוצא ואולי כך תפיק חיים בפורום הזה נפרסם אותו ויכנסו לפה מי שאנו צריכים ורוצים שייכנס.חבל זה יכול לעזור לכולם. תחשוב על זה. באהבה.

yr4u

New member
תגובה קצרה

שלום חבר יקר. ברשותך, תגובה קצרה לעניין הפורום : לגבי נושא ההיכרויות- יש לוח היכרויות שמופיע בראש הדף הראשי. אני לא חושב שתפקידו של מנהל הפורום הוא להתחיל ולשדך בין אנשים. לענ"ד אין זה גם המקום הראוי לכך. לעניין דבריך בנושא פרשת השבוע - אני חושב שיש בזה ערך מוסף יש חשיבות לענ"ד להביא כאן דברי תורה בצורה מכובדת, הרי ככלות הכל, הפורום הוא קודם כל עבור הח'ברה הדתיים. פוליטיקה - כמה שםחות יתר טוב. כל דב צריך להישקל לגופו של עניין בתחום הזה. לגבי מה שכתבת לתת יותר דגש על עזרה, ובכן ידידי, זוהי בדיוק המטרה של הפורום. ועל כן, כל מי שיש לו שאלה, נושא לדיון, מוזמן ואף צריך להעלות את זה לכאן, ע"מ לפתח דיון ראוי. בהזדמנות זו, אני קורא לכולם, גם הכותבים הקבועים וגם אלה שרק צופים, לכתוב, להביע, להגיב יותר ולהפיח חיים כאן בפורום. בנוסף, תחשבו על רעיון של מפגש חברים. יום מוצלח ונעים לכולם. בברכה ובאהבה.

יודיX3

New member
סוף סוף מישהו מדבר פה לעניין!

זה מה שטענתי עוד מימי הטרולים העליזים שחגגו פה והטיפו מוסר לכולם- הפורום צריך להיות פורום תמיכה- פורום למציאת חברים- פורום למציאת אנשים כמונו. הפורום לא צריך להיות בשביל דברי תורה, הלכה, הטפה וכד'. אני חס וחלילה לא אומר שדברים אלה לא חשובים- אבל בשביל אדם דתי- הוא ממילא חי את כל זה ולא חסרים לו דברי תורה.

BabyBoy1

New member
אני מסכים

אבל לגבי ההיכרויות, זה תלוי על איזה היכרויות.. לצערי רוב ההיכרויות הן למטרות סקס, ואז הפורום יראה כמו הצ'אט באטרף דייטינג...ואני ממש לא מעוניין בזה. (ואני חושב ומקווה שגם אתם לא) אבל ברור שהמטרה של הפורום שיהיה דגש על עזרה באמת לחבר'ה דתיים, ותוך כדי גם לעזור להם להכיר אחד את השני... אבל, זה לא משהו שאני יכול לעשות לבד..אני צריך את שיתוף הפעולה שלכם
במקום להגיד שהפורום לא צריך לעסוק בנושא זה או אחר, אתם פשוט מוזמנים לפתוח שרשורים על הנושאים שמעניינים אתכם
לצערי אני ממש עסוק לאחרונה, ככה שאין לי מספיק פנאי להקדיש לפורום. ולכן אני צריך את עזרתכם, על מי שיש לו רעיון לאיך לשפר את הפורום, מוזמן לפנות אליי, או פשוט להתחיל וליזום בעצמו..

למעלה