Blade Of Fire

New member
פרוייקט הכוח

אבירים אפלים על דרקונים אוחזים בחרבות, ברמחים ובקשתות! נסיכות על חדי קרן קסומים המשוטטות ביערות ירוקי עד! שימו לב! אני גאה בזאת להכריז על פרוייקט הכוח הגדול! מה זה אומר? אני מקווה לרכז בפרוייקט הזה את כל להקות הפאוור שאנחנו מכירים ולהגיע ללפחות 25 להקות. איך נעשה את זה? ככה- כל אחד יירשום שם של להקה בכותרת כתגובה להודעה הזאת. בתוכן של ההודעה יהיו לינקים שקשורים- האתר הרישמי של הלהקה, כתבות שפורסמו בעיתון זה או באתר ההוא. כתגובה להודעה עם שם הלהקה אתם מוזמנים להוסיף כרצונכם תמונות ולינקים אחרים. אני מבקש שנעשה את זה מסודר. צמצמו תגובות חסרות תוכן כמו-
או וויכוח על האלבום הזה או אחר. השירשור הזה מיועד לרכז אתה הלהקות ולא לדון עליהן. דבר אחרון-שימו לב שהלהקה שאתם מפרסמים היא פאוור ולא גות' מטאל (כי שמתי לב שהרוב פה קצת מתבלבלים ומייחסים ללהקות כמו אפיקה ואפטר פוראבר ז'אנר של פאוור) או האבי מטאל (סגנון פנטרה ומאנאוור). בהצלחה לנו:)

RoCKeR121

New member
סקירת האלבום החדש

Symphony Of Enchanted Lands II: The Dark Secret http://www.metalist.co.il/AlbumReviewprivate.asp?id=192

../images/Emo41.gif

נועצת למען הארכת השרשור בטרם יטוגלן (ו-All hail Idan על שהוא פותח שרשורים שכל כך דורשים טגלון.
)

DreamINGG

New member
איך הגעת לזה שאורפנד זה פאוור ?

אחח , הטמטום , הטמטום . או לחלופין - ההומואיות, ההומואיות ..

למעלה