..
"אני אומר בוא נדבר שלום ועם השלום נחזיר את השטחים" יופי חפי, חצי שעה אנחנו מתווכחים על משהו ואז אתה אומר שזה לא מה שהתכוונת אליו. "הם רוצים את הגולן כי זה חלק מהמדינה שלהם..." כבר כמה זמן הוא לא חלק מהמדינה שלהם?! הרבה... זה כבר פרט שולי במאבק הזה. "הוא גם מקום אסטרטגי צבאי בשבילם לא?" לא, לסורים יש 2/3 מהר החרמון, שהחלקים שלהם יותר גבוהים. החרמון שלנו הוא לא פאקטור במידת האסטרטגיה הצבאית שלהם. "להטות את הירדן לא היה בעיות כך שהחזרת הגולן לא תביא לפגיעה במשק המים הישראלי" יופי חמוד, אתה יודע כמה מים קיצצו ששאבו שם מהמקורות של איזה נחל?! מלא! אם מטים את שלושת הנחלים של הירדן, אין ירדן תוך מספר חודשיים! "הנפט לא יחזור לזרום...רק עם שלום עם סוריה הוא יחזור לזרום. " אני בונה על פלישה של ארה"ב. "אתה חושב שהסורים לא יכולים להשתמש בגולן בשביל תיירות?!" יש להם חלק נכבד מאוד מהחרמון ויש להם מקומות שהם יכולים להקים בהם את אתרי הסקי הטובים בעולם, אבל הם לא עושים את זה. אז זה משנה אם יהיה להם את החלק שלנו או לא?! "כשיהיה שלום היא תוכל להתקרב לארצות הברית שמפעילה עליה לחץ ותיכף כנראה תטיל אמברגו כלכלי עליה וגם הקשר הכלכלי עם ישראל שיכול להיות חשוב לה" אמרתי כבר, אם היה חשוב לה השלום אם הייתה מתחילה בזה שהיא הייתה נותנת לנו את מפות המוקשים. זה ברפרוף לא היה לי כוח לנימוקים ושטויות