HairyPoota

New member
אם היית בסיור של א"י...

היית משנה את הדעה שלך... אני ממש לא צוחק... ראינו היום סרט על מלחמת יום כיפור... נשבע לך...כשאתה רואה את הטנקים בסרט..ואז יוצא החוצה ורואה את המקום בסרט...פאק זה היה סרט ממש טוב (מבחינת מסר)

FiFi 59

New member
למה אתה תמיד נכנס לפוליטיקה?!

אתה רוצה להתחיל להתווכח עם דסי? אם לא תספר זה לא ייגמר! בלאט? חטול? ג'פרי הג'ירף של toys R us?

R a a B

New member
תומך!

מספיק עם פוליטיקה.. תריבו על הפוש אפ נו באמת!

יש בזה משו...

אבל צריך ליהיות מודע,צודק צריך לשים לזה גבול...ואני יגיב לפוש אפ...

CatchMeToo

New member
...

"עם עיניים עצומות אתה הולך עם הראש ישר בקיר מתי כבר תבין שהחיים לא כך כך יפים?! חושב שכולם כמוהו, אבל מה לעשות שהוא יחיד במינו.." אין לי יותר ממה להגיד לך שאתה סתם מתחסד.

כל כך נכון...

וחפי זה ממש לא כדי ליהיות דווקא נגדך,זה פשוט איך שאני רואה את זה... אני מבין את החלומות שלך אבל חשבת פעם על זה שמנקודת המבט של הצד השני החלומות שונים/הדרך להשיג אותם שונה...

מסתבר

New member
התגובה מיודעתם לשניכם (הדס וחי)

אתה בעצמך (חי) תיארת כאן מצב היפוטטי (ישמצב לשגיאת כתיב), בו קיימת אפשרות לשלום תמורת החזרת הגולן, זה לא ממש מצב מציאותי כרגע, ולכן אנלא חושב שהתגובות שלכם רלוונטיות.

CatchMeToo

New member
צודק.

פשוט חפי לוקח את זה שאם ניתן להם את הגולן יהיה שלום, וזה לא ממש ככה..

מסתבר

New member
חפי לוקח את נכון

"החזרת הגולן תמורת שלום עם סוריה..." איי רסט מיי קייס, או משו או שאם הכוונה שלך היא באופן כללי, אז אני זוכר הצהרה לפני כמה חודשים של בכיר מסוריה שאמר שאם ישראל מוכנה להכזיר את הגולן, סוריה מוכנה לשלום. בזה אני לא בטוח, אבל הויכוח פה הוא לא על זה

CatchMeToo

New member
זה לא ציטוט מדויק..

הוא אמר שאם ישראל תסכים לתת את הגולן ונראה לי את הגדה המזרחית של הירדן אז יהיה אפשר להתחיל לדבר על שלום "" "החזרת הגולן תמורת שלום עם סוריה..." איי רסט מיי קייס " וואי האטימות של שניכם מרחיקה גבולות פשוט. בוא נדבר עובדות אוקיי... לסוריה אין שום בעיה אסטרטגית, מחסור במים או כל דבר אחר שבגללה היא צריכה את הגולן. מדינת ישראל צריכה את הגולן כי הוא מקור המים העיקריי שלה, ומקור תיירותי גדול. הוא מקום אסטרטגי חשוב מבחינה צבאית וגם מבחינת הובלת הנפט (בעזרת השם הוא יחזור לזרום). בקיצור לסוריה אין שום אינטרס לשלום עם מדינת ישראל. סוריה רוצה כמה שיותר "להזיק" לישראל. אולי היא רוצה גם יחסים כלכליים איתנו לשפר את הכלכלה שלה, אבל זה לא מה שמפריע לה. סוריה משמשת (אם היום כבר לא בגלל הלחץ של ארה"ב) מסתור לטרוריסטים. למה נראה לך שמדינה כזאת תרצה שלום איתנו?! סוריה לא מעוניינת בשלום אמיתי עם מדינת ישראל, אין שום סיבה שבשבילה היא צריכה את הגולן! אם היא באמת הייתה רוצה/צריכה שלום איתנו היא הייתה מתחילה לנסות ולהראות שזה אמיתי בכך שהיא תתן את מפות המוקשים. אתם מזיינים בשכל ואני רוצה לגמור עם 2 הדיונים האלה כי זה יצא לי כבר מכל החורים בגוף.

דסי או דסי...

דסי אני לא אומר להחזיר את השטחים ולהתחיל לדבר שלום... אני אומר בוא נדבר שלום ועם השלום נחזיר את השטחים. לסוריה יש המון בעיות מים... אתה חושב שהסורים רוצים את הגולן רק כדי "להציק" לנו? הם רוצים את הגולן כי זה חלק מהמדינה שלהם... אם הגולן הוא מקום צבאי אסטרטגי בשבילנו אז מן הסתם הוא גם מקום אסטרטגי צבאי בשבילם לא? מהכנרת שאבו עוד לפני שהיה לנו את הגולן ולמרות שהסורים ניסו להטות את הירדן לא היה בעיות כך שהחזרת הגולן לא תביא לפגיעה במשק המים הישראלי. במיוחד שקווי 67 כוללים את החוף המזרחי של הכנרת. הנפט לא יחזור לזרום...רק עם שלום עם סוריה הוא יחזור לזרום. אתה חושב שהסורים לא יכולים להשתמש בגולן בשביל תיירות?! לסוריה יש כמה וכמה אינטרסים לשלום עימנו, כשיהיה שלום היא תוכל להתקרב לארצות הברית שמפעילה עליה לחץ ותיכף כנראה תטיל אמברגו כלכלי עליה וגם הקשר הכלכלי עם ישראל שיכול להיות חשוב לה.

CatchMeToo

New member
..

"אני אומר בוא נדבר שלום ועם השלום נחזיר את השטחים" יופי חפי, חצי שעה אנחנו מתווכחים על משהו ואז אתה אומר שזה לא מה שהתכוונת אליו. "הם רוצים את הגולן כי זה חלק מהמדינה שלהם..." כבר כמה זמן הוא לא חלק מהמדינה שלהם?! הרבה... זה כבר פרט שולי במאבק הזה. "הוא גם מקום אסטרטגי צבאי בשבילם לא?" לא, לסורים יש 2/3 מהר החרמון, שהחלקים שלהם יותר גבוהים. החרמון שלנו הוא לא פאקטור במידת האסטרטגיה הצבאית שלהם. "להטות את הירדן לא היה בעיות כך שהחזרת הגולן לא תביא לפגיעה במשק המים הישראלי" יופי חמוד, אתה יודע כמה מים קיצצו ששאבו שם מהמקורות של איזה נחל?! מלא! אם מטים את שלושת הנחלים של הירדן, אין ירדן תוך מספר חודשיים! "הנפט לא יחזור לזרום...רק עם שלום עם סוריה הוא יחזור לזרום. " אני בונה על פלישה של ארה"ב. "אתה חושב שהסורים לא יכולים להשתמש בגולן בשביל תיירות?!" יש להם חלק נכבד מאוד מהחרמון ויש להם מקומות שהם יכולים להקים בהם את אתרי הסקי הטובים בעולם, אבל הם לא עושים את זה. אז זה משנה אם יהיה להם את החלק שלנו או לא?! "כשיהיה שלום היא תוכל להתקרב לארצות הברית שמפעילה עליה לחץ ותיכף כנראה תטיל אמברגו כלכלי עליה וגם הקשר הכלכלי עם ישראל שיכול להיות חשוב לה" אמרתי כבר, אם היה חשוב לה השלום אם הייתה מתחילה בזה שהיא הייתה נותנת לנו את מפות המוקשים. זה ברפרוף לא היה לי כוח לנימוקים ושטויות

למעלה