מה עם המפגש מתי
L LipStiK New member 20/12/03 #3 ליייייייייילכוש! כמה זמן לא כתבת...כמה זמן לא דיברנו!! מה קורה מתוקה? את יוצאת היום? ובקשר לפמגש- אין לי מושג, החופש הזה נורא נורא עמוס... חייבים להתחיל להתארגן עם זה...
ליייייייייילכוש! כמה זמן לא כתבת...כמה זמן לא דיברנו!! מה קורה מתוקה? את יוצאת היום? ובקשר לפמגש- אין לי מושג, החופש הזה נורא נורא עמוס... חייבים להתחיל להתארגן עם זה...
M MiSs FiZz New member 21/12/03 #4 שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם היום? לא מחר כן.... אני מצעיה ב25 לחודש...
M MiSs FiZz New member 22/12/03 #6 ../images/Emo41.gifמקפיצהה אנשים תענוו! כל מי שיכול ב25 לחודש שיסמן בכותרת כל מי שלא יכול ב25 לחודש שיסמן בכותרת
../images/Emo41.gifמקפיצהה אנשים תענוו! כל מי שיכול ב25 לחודש שיסמן בכותרת כל מי שלא יכול ב25 לחודש שיסמן בכותרת
ש שחרחר מתוק New member 22/12/03 #9 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif אני לא בטו ב-100% שאני אוכל.. אני גם יוצא יום לפני למסיבה ובטח נחזור ממש מאוחר ככה שאם אני אוכל זה יהיה בערב. אבל אני לא יודע אם אני אוכל בכלל
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif אני לא בטו ב-100% שאני אוכל.. אני גם יוצא יום לפני למסיבה ובטח נחזור ממש מאוחר ככה שאם אני אוכל זה יהיה בערב. אבל אני לא יודע אם אני אוכל בכלל
S SuGar and SpicE New member 22/12/03 #10 אני רואה שלא יהיה מפגש../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif
ש שחרחר מתוק New member 22/12/03 #11 כן גם אני חושב ככה../images/Emo4.gif אוףף .. רציתי דווקא שיהיה אבללל חבל שנעשה מפגש עם 4 אנשים
N No BoDy1 New member 22/12/03 #13 באתי לעודד אותכם.. כולם להכין ות ו....... זה לא, זה לא, זה לא נורא..