shiray

New member
היא מזכירה כאן את

מג ריאן כמו שהיא נראית ב- in the cutץ או שזו רק אני? יש לי נטייה למצוא דמיון בין אנשים ובהרבה מהמקרים להיות היחידה שחושבת ככה

Padme Amidala

New member
זה לא רק את...

גם לפי דעתי היא ממש מזכירה אותה פה!
אבל ניקול יותר יפה...

shiray

New member
בחיוך?

איפה יש פה חיוך? וזה השיער עם תווי הפנים והתחושה האפלה נראה לי...

Kidmaniac Liron

New member
חחח כנראה שאתן לא מדברות על אותה

תמונה... הבנתי לאיזו תמונה את מתכוונת שירה, ואני מסכימה!

shiray

New member
כנראה

אבל בדקתי תמונה מעל ושם יש לה חיוך ביישני אם אפשר לקרוא לזה חיוך אבל שם היא לא דומה למג ריאן.... יוווו למה אני כ"כ מפגרת?! קבעתי שיעור נהיגה משבע ועשרה עד שמונה (ואז אני ארד בבי"ס) אבל שכחתי שהתבטלה לנו שעה ראשונה!!!!

Padme Amidala

New member
את לא טיפשה! ../images/Emo24.gif

זה קורה... ואני גם דיברתי על התמונה בשחור לבן עם התספורת הזאת... היא בהחלט מזכירה שם את מג ראיין בסרט החדש שלה.

shiray

New member
בסוף דווקא יצא מעולה!

בשבע וחמישה אבא שלי אמר שהוא רואה אוטו בצבע כחול מטלי עם "ל" מאחור אז ירדתי מהר ואחרי לא היה לו שיעור אלא הוא הסיע 2 תלמידים לטסטים ככה שנהגתי עד שהגענו לבי"ס והוא עשה לי שיעור ממש ארוך!!! שעה במקום 40 דקות! נסעתי מהבית לבי"ס בדרך עם פניה רצינית בכביש מהיר והלך טוב ואז עשינו סיבוב בשכונה של הבי"ס ואז נסענו לשכונה ליד והסתובבנו שם ואז אספנו תלמיד אחד ואז היה חתיכת פקק שגרם לי אח"כ לכאב ברגל בגלל כל הזמן שלחצתי על הקלאץ' (רק לקראת הסוף על עצירה פשוט העברתי לניוטרל ואז עזבתי את הקלאץ')... האאא והתבטלו לנו 4 שעות אחרונות!!! ויאללה שילנה תבוא ותגיד לי לאיזו תמונה היא התכוונה

shiray

New member
הייתי בהלם

היו 4 שעות אחרונות תקשורת וקולנוע עיוני שזה עם אותו מורה והוא לא בא... איך היינו מאושרים

למעלה