Jony Jerusalem

New member
פורום לחיות עם איידס עלה מחדש

חברים יקרים, פורום לחיות עם איידס עלה מחדש, או במתכונת חדשה, במסגרת הפורום אשמח לשוחח אתכם על ההתמודדות של נשא עם נגיף האיידס, לשמוע מכם מה אתם חושבים אילו הייתם מגיעים לרגע זה ובעצם כל דבר שנוגע לליבכם, כמו כן אשמח אם תכתבו לנשאים את אשר אתם חושבים בנוסף אשמח אם תצביעו בסקר. בנוסף לכל זה, במידה ואתם יצירתיים, אשמח אם תעלו רעיונות לסיסמאות או מודעות או כל רעיון אחר להגברת המודעות לאיידס וקנדום בברכת חג גאווה שמח לכולם ושבת שלום ג'וני מנהל פורום לחיות עם איידס

marik

New member
../images/Emo34.gif דעתכם חשובה ../images/Emo70.gif

בפורום זהות מינית, יש דיון מורכב על הפיכת ההומואים לסטרייטים, וזאת על-פי ספר של הפסיכולוג רפי יעקובי. השתתפותכם מתבקשת לעזור ולהפוך את הדיון למלא תכנים ולעשיר יותר בדיעות. להשתתפות בדיון לחצו כאן

ttrryy

New member
../images/Emo32.gif יש עם מי לדבר

יש לך התלבטויות על הזהות מינית? רוצה לצאת מהארון ולא יודע/ת איך? בעיות עם הורים? עם חברים? בזוגיות? רוצה לדעת על מקומות בילוי? איפה אפשר למצוא קשר? איפה אפשר להכיר אנשים חדשים? על כל זה אפשר לדבר , כל יום בין 19:30 עד 22:30 בטלפון 03-5167236 "יש עם מי לדבר"- הקו הפתוח של האגודה. החל מחודש יולי ,לשירותכם בכל יום ב' –נוער עונה לנוער אנחנו פה בשבילכם!

aya_bsf

New member
אלימות והומופוביה

שלום לכולם....... שמי איה ובמסגרת עבודת הגמר לתואר שני במכון לקרימינולוגיה באוניברסיטה העברית אני עורכת מחקר ראשוני מסוגו בארץ אשר מתמקד באלימות כלפי גברים הומוסקסואלים על רקע הומופובי במדינת ישראל.... אני מודעת לעובדה שהנושא רגיש מאוד אך ללא מידע על הנושא לא ניתן למנוע אותו ולכן אני מבקשת את עזרתכם.....אם מישהו נחשף לאלימות או מכיר מישהו שנחשף לאלימות זו, הן מילולית והן פיזית, ונדליזם וכדומה..... אשמח אם תפנו אליי דרך האי-מייל או דרך כאן.....על מנת שאוכל לשלוח לכם דרך המייל שאלון כדי שתענו......אין צורך בפרטים מזהים, אנונימי לחלוטין..... חשבו על זה..תודה....

למעלה