גם אני6

New member
זו דעתך:)

אבל זה לקחת ממישהו את הזכות לבעלות על הגוף שלו. יותר נכון לשפוט אותו על זה. בדיוק כמו שמישהו ישלח אלייך ידיים(סבבה- לגופה שלך) ואם זה לא ימצא חן בעיני מישהו- האחרון יהיה הדפוק. זה לא קשור, פשוט. את מדברת על משהו אחר ואני על משהו אחר. אני אומרת שבלי קשר לדיעה או הרגשה כזו או אחרת- לאדם הזכות המלאה והבעלות על הדברים שלו. בוודאי- על הגוף ואיברי הגוף. זאת זכותו ולא, זה לא הופך אותו לרע או לא מוסרי. לשפוט אנשים לפי זה- הופך את העולם שלנו ל.. דיעה שנכפית על כולם. בכוח הזרוע או שלא. ובזה- אם כבר גוזלים ממישהו משהו- זה את חופש הרגשות החופשיים. "צריך"? מי קבע? איש לא"צריך", לא "חייב" כלום.

וזו הדרך שלך ../images/Emo140.gif.

למה את ממשיכה לכפות אותה עליי
? אני מרגישה שהבחירה לא לתרום אגואיסטית בעיניי. אסור לי להרגיש את מה שאני מרגישה? אני לא ממש מבקשת אישור להרגיש, למען האמת
. אני מביעה את דעתי הליגיטימית בעניין. אינה מקובלת עליך? ניאלץ להסכים שלא להסכים.

גם אני6

New member
חומד-

אבל איש לא כופה עלייך דבר:) את איכשהו מרגישה ככה, ומשום מה המשכת להגיב וכאילו "להתווכח" או לדון. כתבתי לך כל הזמן שזו הדיעה שלך, גם במסרים- שזאת הדרך שלך, וזה בסדר גמור:) אין לי מושג איך הסקת שזה לא לגיטימי או למה שתרגישי שכופים עלייך. הרי את ממשיכה "לשכנע" אותי בדברים הפוכים ואני לא מרגישה שזו כפייה או נסיון לומר לי שאני טועה או לא בסדר. שוב, זה מה שעובד עבורך, זו האמונה שלך וזה מצוין! יתרה מכך- כתבתי לך שלמצוא את הדרך שלך, את האמונה שלך- זה דבר לא טריוויאלי בכלל! זאת לא הדרך שלי, שושה:) קבלה- היא הדרך שלי:) את הדרך שלי- לא כתבתי:)אני לא השתתפתי בשרשור, אם לא שמת לב:)

elcool

New member
יש לי כרטיס אד"י

ואני גאה בזה והלאווי שלכולם יהיו.

למעלה