../images/Emo41.gifפורום גיבורים מארח את... קנדיס!../images/Emo41.gif

זהו הראיון האחרון במסגרת המשחק שלנו, שבו מרואיינת קנדיס! את קנדיס תגלם LeAnnDylan זכרו - שמרו על שפה נאותה ובלי קללות, והעיקר: ספויילרים לא מסומנים ימחקו. והכי חשוב: אל תשכחו שזו פינה הומוריסטית, קחו הכל בקלות. נתראה עונה הבאה :)

RoXaS

New member
קנדיס

1.האם ראית את הקומיקסים שעשו עלייך? 2 .את באמת נראת כמו בקומיקס? 3.קראת לעצמך קנדיס כי את אוהבת ממתקים? 4. את עושה חיקויים?

../images/Emo26.gif

1.האם ראית את הקומיקסים שעשו עלייך? לא קוראת קומיקסים אלו סתם צהובונים מרושעים 2 .את באמת נראת כמו בקומיקס? אמרתי כבר שאלה סתם צהובונים מרושעים
3.קראת לעצמך קנדיס כי את אוהבת ממתקים? לא. קראתי לעצמי ככה כי אהבתי את המורה של כיתה א'- קנדיס קן דו איט
4. את עושה חיקויים? מה אני נראית לך טוביה צפיר?

../images/Emo26.gif

1) איך את נראת באמת? כשמי כן אנוכי- שאפה. 2) האם קנדריס הוא באמת שמך אמתי? קנדריס?! מה אני נראית לך פאוור ריינג'רס?

Lion_Heart

Well-known member
קנדיס(מאט, מאט)

את התחזת להיות אישתי איי פעם את יודעת ...ב... כי היתה פעם שהיא ממש התלהבה! אם כן, איך הייתי? את מכירה מתכון לקציצות קישואים עם אגוזי קשיו בתוספת פירה עגבניות? את יכולה להראות כמו מיס ינואר? אז... היית עושה את הארי פוטר?

../images/Emo26.gif

את התחזת להיות אישתי איי פעם את יודעת ...ב... כי היתה פעם שהיא ממש התלהבה! היית מת
אם כן, איך הייתי? היית...מת
את מכירה מתכון לקציצות קישואים עם אגוזי קשיו בתוספת פירה עגבניות? אוף קורס את יכולה להראות כמו מיס ינואר? אני יכולה השאלה היא מה יצא לי מזה? אז... היית עושה את הארי פוטר? אייו לא! זאת בעילת קטין

Lion_Heart

Well-known member
תמשיכי לדבר

את יכולה להסוות את עצמך כמה שבא לך- את המחשבות שלך את לא יכולה להסתיר ממני!...ומי אמר משהו על ליסוע לשם?

וונקי

New member
האא ועוד משהו

יש מצב את מתחזה לחבר שלי שאני יפסיק להתגעגע אליו כול כך הרבה?

יוווו יש לך כוח כזה מאגניב!!!!1

כאילו אפשר לעשות איתו הכלללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

הו, קנדיס. ../images/Emo11.gif

1. בא לך לנסות להיראות כמוני? שווה לך.
2. תיקחי הכל בקלות, לא כמו שהתנהגת בקומיקס.
מסכימה? 3. מה את חושבת על הפוני שלי?
4. בא לך לבוא לדיסנילנד? 5. את אוהבת חתולים? 6. משועממת? 7. יש לך הרבה מעריצים? 8. בת כמה את?

../images/Emo26.gif

1. בא לך לנסות להיראות כמוני? שווה לך. איזה חלק בך שווה בדיוק? החלק האימואי או החלק של הבלורית שמסרבת להסתדר? תודה אבל אני אתמודד בלי >< 2. תיקחי הכל בקלות, לא כמו שהתנהגת בקומיקס. מסכימה? כבר אמרתי שהקומיקסים הם סתם צהובונים מרושעים. אתם חייבים להפסיק לקרוא אותם 3. מה את חושבת על הפוני שלי? שאני באמת אגיב לזה? 4. בא לך לבוא לדיסנילנד? למה לי לבוא לדיסנילנד כשדיסנילנד יכול לבוא אליי? 5. את אוהבת חתולים? רק את החתולים הסמוראיים [חזקים הם שבעתיים] 6. משועממת? לא מספיק כדי לדבר איתך 7. יש לך הרבה מעריצים? נו מה. ראיתי פעם שאפה כמוני בלי מעריצים? 8. בת כמה את? wouldn't you like to know

כן, כן שמענו עלייך! ../images/Emo11.gif

כולי שווה. גם האפר שלרגלי שווה, תבדקי.
היי, בלי דיבוריי סרק שיקריים! לא לדבר רע על הפוני המושי שלי.
את מדברת איתי, אה!
אני יודע שאת מאוהבת בי בסתר. בטח שאני רוצה לדעת בת כמה את. תמיד נחמד לראות בת 4987494820931093021 בהכחשה שעושה את עצמה צעירה ו[כאילו] יפה. בא לך להראות לי איך הכוח שלך עובד?
שום מילה על זה שאני אקח לך אותו!

למעלה