Yes Stars News

LeRanch

New member
../images/Emo41.gifYes Stars News../images/Emo41.gif

יום שישי – 17.8
הספיישל "פמלה אנדרסון – הירידה הגדולה" ישודר בש.ח בשעה 21:27 ביס סטארס 2. הדרמה "חוקי המשחק" תשודר בש.ח בשעה 02:01 ביס סטארס 2. "מוז" חוזרת בש.ח של שני פרקים ברצף בשעות 02:49 ו-03:22 ביס סטארס 2. ש.ח של העונה השלישית של "המשרד" ישודר בשעה 23:20 ביס סטארס 3.
יום שבת – 18.8
"The O.C" חוזרת בש.ח של שני פרקים ברצף בשעות 13:20 ו-14:10 ביס סטארס 1. פרק סיום העונה התשיעית של "ג'אג" ישודר בשעה 19:05 ביס סטארס 3.
יום ראשון – 19.8
העונה השישית של "סקראבס" עולה בשעה 21:00 ביס סטארס 1. החלק השני של העונה השלישית של "הפמליה" עולה בשעה 21:30 ביס סטארס 1. פרק סיום העונה השלישית של "עקרות בית נואשות" ישודר בשעה 22:00 ביס סטארס 1. פרק סיום העונה החמישית של "נשות הכדורגלנים" ישודר בש.ח בשעה 23:15 ביס סטארס 1. העונה השנייה של "שוגר אהובתי" עולה בשעה 23:00 ביס סטארס 3.
יום שני – 20.8
ש.ח של העונה ה-12 של "הישרדות – אי הגלות" עולה בשעה 19:06 ביס סטארס 2. העונה השמינית של "מלך השכונה" מסתיימת בשעה 21:17 ביס סטארס 3.
יום שלישי – 21.8
אין שום דבר חדש בערוצי יס סטארס.
יום רביעי – 22.8
הש.ח של העונה השנייה של "המפענחת" מסתיים בשעה 20:33 ביס סטארס 2. העונה השנייה של "תא רדום" עולה בשעה 21:20 ביס סטארס 2.
יום חמישי – 23.8
ש.ח של העונה הראשונה של "נמלטים" עולה בשעה 20:42 ביס סטארס 2. הש.ח של העונה החמישית של "המגן" מסתיים בשעה 22:05 ביס סטארס 3.
צפייה נעימה

LeRanch

New member
../images/Emo58.gifשחקנית חדשה הצטרפה כאורחת ב"גיבורים"

השחקנית נישל ניקולס הצטרפה כאורחת למס' גדול של פרקים כסבתא של אחת הגיבורים. לעוד פרטים - כנסו לכתבה

LeRanch

New member
../images/Emo58.gifנבחר השחקן שיחליף את מנדי פטינקין

לאחר עזיבתו של מנדי פטינקין את הסדרה "מחשבות פליליות", נבחר השחקן ג'ו מנטניה (ג'ואן מארקדיה, משפחת סימפסונס) כשחקן החדש בקאסט. לעוד פרטים - כנסו לכתבה

LeRanch

New member
../images/Emo58.gifפרומו לעונה השלישית של "נמלטים"

פרומו לעונה השלישית של "נמלטים" עלה לרשת - ואתם יכולים לראות אותו כאן

adi121

New member
מצפה לזה כל כך!@!

אבל האמת... הפרומו לא נראה משהו
אני מקווה שיהיה יותר טוב אני חייבת להיזכר בעונה השניה בחלק השני מתי שידורים חוזרים?

TheLost

New member
שידורים חוזרים

העונה הראשונה מתחילה בשידורים חוזרים ביום חמישי אז אולי הם יספיקו וישדרו גם את השנייה (אני חושב שזה שידור יומי)

4hilla4

New member
מי שלא זוכר את הסוף של העונה השנייה

זה נראה לי שהוא נכנס לכלא, ואז מישהו כמו הלינדרמן של גיבורים רק בנמלטים אומר לזה שעומד לידו שהוא רוצה שהוא יברח.. מעניין מעניין מה ולך לקרות! נ.ב.- התמכרתי לקייל xy סדרה ממש חמודה!

ממש מוזר

למה שמים שידור חוזר של סדרה בפריים טיים ? [הכוונה לנמלטים]

LeRanch

New member
כמה סיבות

1. נגמרת המפענחת, אז צריך משהו שיחליף אותה. 2. העונה השלישית של נמלטים עולה פה עוד חודשיים, אז משדרים את 2 העונות שלה למי שהפסיד או רוצה לרענן ת'זיכרון. 3. זו נמלטים!! הבייבי של יס סטארס

TheLost

New member
כי אין להם שום דבר אחר לשדר

כי זה לא בדיוק הפריים טיים (הפריים טיים בערוצים מתחיל ב-21:15 בערך) כי זו אחת הסדרות הנצפות ביותר של yes כי הם רוצים שכולם יראו את העונה השלישית והיא תהיה עוד יותר נצפית

למעלה