Within Temptation

black_light

New member
../images/Emo41.gifWithin Temptation../images/Emo41.gif

שם: Within Temptation הרכב: Sharon den Adel - שירה Robert Westerholt - גיטרה Rudolf Adrianus Jolie - גיטרה Jeroen van Veen - בס Martinus Johannes Everardus Spierenburg - קלידים Stephen van Haestregt - תופים ארץ: הולנד סגנון: מטאל גותי דיסקוגרפיה: 1997 - Enter. האלבום הראשון של הלהקה שהוקלט לאחר שני דמואים. אלבום איטי, כבד ואפל שמאופיין בגיטרות כבדות וקלידים המשרים המון אווירה. 1998 - The Dance. סינגל הכולל 3 שירים ותוכנה למחשב הכוללת מידע על הלהקה, תמונות ועוד. 2000 - Mother Earth. האלבום לא יצא בכל ארצות אירופה ולכן חברת התקליטים הוציאה אותו בשנית ב2002 הפעם לכל אירופה. אלבום בסגנון קצת שונה מהראשון. השירים יותר קלים ויש תוספת של אלמנטים קלאסיים. היסטוריה: הלהקה הוקמה ב1996 ביוזמת Robert Westerholt יחד עם חברתו Sharon den Adel. לאחר מכן צורפו שאר חברי הלהקה. הם הקליטו דמו ראשון שבעקבותו נאלצו להחליף מתופף. הדמו מצא חן בעיני חברת תקליטים והיא נתנה להם אפשרות לנגן כמה הופעות יחד עם Orphanage שלחצו עליהם להקליט דמו חדש. בעקבות הדמו השני הוקלט האלבום Enter. לאחר הוצאת אלבום הבכורה הלהקה הופיעה הרבה וצברה פופולריות. האלבום השני Mother Earth שיצא בשנת 2000 היה כלול ברשימות אלבומי השנה של מגזינים רבים. הלהקה קיבלה הזמנות להופיע בפסטיבלים והכרטיסים להופעות שלהם נמכרו עד האחרון. בשנת 2002 הוצא מחדש האלבום Mother Earth לארצות נוספות אליהם לא הוצא תחילה. הסינגל Ice Queen הגיע למקום הראשון והלהקה זכתה לאלבומי זהב ופלטינה במספר מדינות.

meiritamir

New member
כמו שנאמר...

בכבוד! אפילו שזה סגנון שאני בכלל לא מקשיב לו... יאללה אנשים, עוד מאמרים!

לא רוצה להיות קטנונית

אבל הם גותים, לא? (או שאני טועה...?) בכל מקרה...... אני אוהבת אותם:) הם הלהקת מטאל הראשונה ששמעתי. מאד מרגש

meiritamir

New member
אז זהו...

שהסיפור של המאמר הזה די מסתכל. למדתי לקח ממנו ויישמתי אותו בביוגרפיה של פריימל פיר. ברוב טיפשותי, את המאמר על סטרטובריוס כתבתי פה - גם את הטיוטה. כשבאתי לשלוח - קיבלתי error, וכשחזרתי הכל נמחק, לצערי. לכן, את המאמר של פריימל פיר כתבתי בוורד ופשוט העתקתי לפה. כלומר, המאמר על סטרטובריוס (שהיה מצויין וארוך) נמחק לגמרי, ואאלץ לכתוב אותו מחדש. העניין יטופל בקרוב, אני מקווה שאספיק. אני פשוט שוקע בעבודה, ובהפסקות שיש לי אני פה איתכם. אני מקווה שלא אצטרך לעבוד בשישי בבוקר, ואז אוכל לכתוב אותו בחמישי בלילה. אם לא, אקווה לתוצאות בשישי.

אני יכולה להמליץ!

אני אישית עוד לא החלטתי סופית אם אני אוהבת יותר את enter או את mother earth... שניהם מעולים... ב-enter יש יותר נוכחות של הסולן, שעושה גראולינ' (שאני לא ממש אוהבת, אבל באלבום הזה זה ממש לא מפריע לי... כמו שב-after forever זה לא מפריע לי.. ו.. הא, גם הם ממש מומלצים!). mother earth הוא האלבום הראשון ששמעתי ואהבתי שהוא בקטגוריית מטאל, אז...כבוד
שירים שאני אוהבת במיוחד שלהם: Pearles of light - Enter Our farwell- Mother earth Mother earth- mother earth Ice queen- mother earth אממממ.... בעצם כולם טובים.. שמעי כמה שיותר..

black_light

New member
../images/Emo41.gifהמלצות../images/Emo41.gif

אני נזהרת עם זה כי כידוע לא לכולם פה יש אותו טעם מוזיקלי. בגדול אני אמליץ על האלבום Enter. יש בו שיר אחד שאני לא אוהבת (לא זוכרת איזה) אבל האלבום ממש טוב. Mother Earth הוא יותר קליל (פופי, אם תרצו). ומי שמתחבר פחות למוזיקה אפלה יעדיף אותו. בסה"כ זה רק שני אלבומים, תשיגו, תשמעו ותחליטו מה אתם אוהבים!

למעלה